XxReDxX
Banlanmış Üye
Hadi ya bende gerçek sandım
Coq KomiqSin HaHa Ben Sana Demedimki Ztn Sorabilirsin Forumda o Fotoya Kac Kişi İnandı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bende gerçek sandım
Caner. Özür diledim hacı
Ne alaka ? ptmde olmayan kişiyi resliyebiliyorumki ama 1 char resleyebiliyorum diğer char kalıyo öle
tamam bişi demedim ben gerçekten gerçek sandım o fotoyu
Coq KomiqSin HaHa Ben Sana Demedimki Ztn Sorabilirsin Forumda o Fotoya Kac Kişi İnandı...
Ya neyse zaten ölmezki 110 lvl koruma çar koyıcam ölmez artık
Caner. Özür diledim hacı
5. sayfadan load new train script tıklayarak skriğti seçeceksin. Bunu yaptıysan script bulunduğun şehirden başlamıyor olabilir en iyisi her zaman scripti kendin yapmandır.
7. sayfada hangi itemleri bankaya atmasını istiyorsan önündeki store sütununda bulunan kutuyu işaretle.
Şimdi tam oldu işte sagolasın. umarım bu script olayıda düzelir. win7 kullanıyorum bot arada hata veriyo oyundan atıyor yani bunu engellemek için ne yapmalıyım? nadirde olsa atıyor.. sanırım bikaç program kurmam gerekli o programların linkini yada ismini yazarmsın
Atarken Ne Hatası veriyor ona Göre ??
bi pencere çıkıyor yes ve no seçenekleri var pencere hata penceresinden ziyade silkroad la ilgili sarı bişi nasıl anlatsam bilemedim şimdi ^^
Aİnen Resim Versen
bi pencere çıkıyor yes ve no seçenekleri var pencere hata penceresinden ziyade silkroad la ilgili sarı bişi nasıl anlatsam bilemedim şimdi ^^
hatanın resmini koy
kurman gereken programlar şu konudakilerdir hepsini kur pc yeniden başlat: https://www.maxigamerz.com/ibot-ucretsiz/105974-ibot-v113-client-v1297-kullanim-rehberi.html
Şu ana kadar hata vermedi olursa resimi atıcam. yanlız bir sorun bitiyo dieri başlıyor.Script çalıştı dedigin gibi kendim kaydettim. char gerektiginde return kullanıp town a gelince oldugu yerde geldigi gibi duruyor hareket etmeden. ancak 1-2 adım hareket ettirdikten sonra bot devreye giriyo gerekli erzakları felan alıyor..
ya tmam da ibot_necessities klasöründe regOCXFiles_win7 regOCXFiles_winXP var ama vista yok kii .s
char buff basarken dc yiyor birden neden olabilir ?
Merhaba iyi günler...
İ botan sro clenti çalıştırıyorum sonra cilenti yapıyo bekliyo ve sonra Sunucu ile bağlantız kesildi...! Diye hata veriyo nasıl yapabilirim_?