3. sayfadan set areaya tıkla ve radiusu (kasma genişliğini) ayarla.
maalesef onları yaptım ztn ama olmuor char gitmio :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. sayfadan set areaya tıkla ve radiusu (kasma genişliğini) ayarla.
maalesef onları yaptım ztn ama olmuor char gitmio :S
Eğer diğer arkadaşların dediklerini yaptıysan ve hala dalmıyorsa bu job sistemi için yaratıklardan goods box çıkıyor.Eğer yerin dolduysa yada job skillerini açmadıysan takılıyo toplamıyo öyle duruyor bot botun toplama ayarlarından dont pick specialty goods box u işaretle. Eğer yaratığı seçip attack yapmıyosa skilleri yeniden ayarla. ve kordinatlarını kontrol et ve radius a bak bunları ayarladıktan snra bir problem kalmaz.char attack yapmıor kasılıor S:
iBot klasörünün içinde iBot Necless var .oradaki ocx.ı kur.
bu ocx. açılmıyor nasıl kurcam birlikte aç gelio tıkladığımda
----------
tmm hallettim kurdum ama malesef düzelmedi girio bot çalışmaya başlaınca dc yiyo botu çalıştırmazsam oyun devam edio dc yemio
----------
galiba life control bastığı zmnda yiyo olabilir ama skiller refreshledim onlarda bı sıkıntı yok
----------
life controllede bi alakası yok onu kaldırıp denedim yine yiyo
beyaz ocx. nası kurdun
Sen bi Format atsana PCye ?
----------
Çok zor bişey deil.. 2 kere tıklayıp entere basıyosun..
Orda bussuru ocx. var hangısı ama
açılabilen 2 tane var diğerleri açılmaz sistemin ne ise ona uygun olanı çalıştır xp yada win 7
Bnmkı win7 basıyorum bı ekran acılıyo ıste erısım engellendı yazıyor buna yardım et lutfen
Boş Boş şeyler yazıo
aynı klasörde ccrpprg3N.ocx mswinscn.ocx adında 4 tane dosya var onları system32 klasörüne kopyala öyle dene.