cemil123
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 22 Mar 2011
- Puanı
- 0
ben pot fln bittiğinde şehre yürüyerek dönmesini nasıl ayarlıcam ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben pot fln bittiğinde şehre yürüyerek dönmesini nasıl ayarlıcam ?
yürüyerek dönsünde 140 level canavarlar öldürsün demi eğer ona değmeden gidebilcek ayarları varsa nerden yapılıyor söylermisiniz
Merhaba. Benim bi sorum olucak ben retrunla nasıl şehire dönücem botta
Var kardeşim 1. sekmede auto party'e gel .orda party members sekmesine geç (leave pt when leader is not) die bi seçenek var onu seç .boşluğada party masterinin adını yazarsın. bu kadararkadaslar ben all nighte bırakıyorum mesela kasan adam dc yedi we tekrar grdi bana pt yolluyor ama ben hala pt de oldugum için bana pt gelmiyor onun çözümü war mı acaba pt den auto ayrılma
1-2 Dk.dan ne olacak PT dağılmaz korkma..çok saol kardesim
----------
arkadaslar bide bi sorunum daha war yardımcı olursanız sevınırım mesela ben pt deym adam guard açıyor bnm char danceyı hemen basmıyo 1-2 dk sonra anca basıyo mana orbitide öle tüm skiller öle nasıl çözeblirim bu sorunu süreyle oynayıncada oyundan atıyorr ..
aynen
1-2 Dk.dan ne olacak PT dağılmaz korkma..
Bot Scroolları basmaz Bot sadece Return Scrool // Special Return Scrool kullanırArkadaşlar ben botun herseyini yaptm run client diyorum açılıo giriom oyuna 10 sn felan sonra direk oyundan atıyor direk kapanıyo oyun hiç bir hata vermeden üzerimde stone felanda yok hiç bişey kutuda sadece pot var 32 lwl harp var moving ve noise basmak için baskada bişey yok bide beginner return scroll var ne yapsam olmuyo işletim sistemim windows 7 - 64 bit.
run client diyince error-(LaunchNow) sro_client.exe directory not set hatası alıyorum yardım edermisiniz
sadece para toplaması ıcın neyi secmeliyiz ?