Component 'tabctl3n.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
bu hatayı alıyorum . 4 tane ek olarak verdiğiniz şeyleri indirip kurdum hepsini . ama bu hatayi alıyorum
işletim sisteminiz nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Component 'tabctl3n.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
bu hatayı alıyorum . 4 tane ek olarak verdiğiniz şeyleri indirip kurdum hepsini . ama bu hatayi alıyorum
Bu hata giderildide ben cleric olsam partye buff ve heal basarmı bot?Merhaba arkadaşlar.
Botun yeni sürümünde ''- Fix use normal attack on GhostSungSung'' diye bir özellik eklenmiş ama hala skill atıyor.Bunun bir ayarı mı vardır ? Varsada ben aradım aradım bulamadım botta böyle bir ayar.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar.
Botun yeni sürümünde ''- Fix use normal attack on GhostSungSung'' diye bir özellik eklenmiş ama hala skill atıyor.Bunun bir ayarı mı vardır ? Varsada ben aradım aradım bulamadım botta böyle bir ayar.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Bu hata giderildide ben cleric olsam partye buff ve heal basarmı bot?
Teşekkürler bilgi için.
85b versiyonu indir kullan.
malesef basmıyor sadece kendine basılan buffları basıyor.
Arkadaşlar Ben bu botta daha acemiyim birşey bildiğim söylenemez. Botu indirdim parttan cıkarttım fakat sonra nasıl sro clienti baslatacağım tüm forumları gezdim nasıl sro clienti baslatacağım yazmıyor birde iBotu acarken Critical Error loading gui form diye hata veriyor yardımınız için şimdiden teşekkürler