arda511
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 24 Ocak 2013
- Puanı
- 1
bu bot kesin çalışıyor mu ben denedim ibota tıklayınca mswins.ocx gibi bi hata veriyo çözümü var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu bot kesin çalışıyor mu ben denedim ibota tıklayınca mswins.ocx gibi bi hata veriyo çözümü var mı ?
clientli olarak girebilen varmı arkadaşlar clientli girince bot atıyor oyundan.
nasıl yani ibot ile sadece clientless mi girebiliyoruz
Hacı Şimdi Bu botta Server Bölümü boş olarak Çıkıyor seçilmiyor Connet e basınca Connecting please wait.... using login server: 2 Diyo Altında Old clientless version...Please uptade the version inside Irit folder Yazıyo Bi açıklarmın
Kardeşim Herşeyi yaptım herşey 10 numara Ama şunu yapmak istiyorum Bu bot çalışıyor ya Onun Clientini Nasıl açabilirm varmı açabilme şansım ?
Sanal Pc Kurulumu Nasıl Yapıldıgını Bu Sitede anlatımı varmı ? Benim Pc 10numara sıkıntı olmaz
Çok saol inş. yapabilirm yinede çok yardımcı oldun
Sanal pc vmware full bulup indirmelisin kurulumu nette var client açmak için konuda ilk sayfada anlatım mevcut ancak bu kadar yardım edebilirim.Peki ama sadece şu sorun var Sanal Pc kurulumu için verilen sitelerdeki linkler hep bozuk indircek site yok