beratad
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 7 May 2009
- Puanı
- 0
video için teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hs server ve patcher ibotun içinde var.
ayrıca bikaç deneme yapıyorum eğer başarılı olmaya devam ederse ibotu tekrar kullanmaya devam edebiliceğiz.
sağolsun moderatörlerde canımı iyice sıkmaya başladılar ama bakalım sonuç ne olucak.
şu an fazla yardımcı olamıcam sana ama verilen programların yüklü olduğundan emin olBen saat başı dc alıyorum ustam sorun nedir acaba ?
yönetici olarak çalıştır ve search for adress dekardeş media patcher critical error veriyor napcaz
edx loaderi yönetici olarak aç ve multi cliente tıklamaDediğiniz her şeyi yaptım ıd pw girdikten sonra karakteri seçip başlat dedikten sonra oyun açılır açılmaz dc yiyorum problem nedir?
kardeş media patcher critical error veriyor napcaz
Oyun yüklü agbot ile çalıştırdım fakat çok yavaş kasıyor , ibotu denedim bayağı seri ama patch yapılmadığı için 1-2 dk içinde dc veriyor.
Daha sonra agbot dosyaları ile mediayı editleyip , ibotla çalıştırmayı denedim , ibot HS servere bağlanıyor, oyun açılıyor kasmaya başlayınca dc veriyor.Şu hatanın çözümünü ancak media paylaşılırsa aşacağız.10 yakın bilgisayarda denedim hepsinde critical error aldım.