Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun aynısını clientless de yaparsanız çok süper olcak bu mümkün mü ?
indirdim suan ama yine aynı hata işlemlrde hata yaptıgımı sanmıyorum kac kere tekrarladım..
şimdi gördüm yorumdan bahsediyorsun konuyu okuduğumda clientless le ilgili birşey göremediğim için böyle söyledim.
Konuyu biraz daha dikkatli okursan çok süper olacak.
Seninde konuyu dikkatli okumanı isteyeceğim ibotun kendisini değil hazırladığın kısayolu başlangıca atacaksın.
herşeyi yaptım ama (Unhandled Joymax server error-) diye bir error veriyor !!!
ibot açılıyor silkroad açılıyor fakat otomatikolarak ID-PW yazımıyor program
elle ID-PW yi giriyorum sonra giriş diyorum arkasında program otomatikolarak karakteri seçip botu başlatıyor sonrasıda ok
sadece ID-PW girmiyor silkroadda sorun nedir acaba ???
xp sp3 kullanıyorum caspian server ibot son sürüm yüklü çar wiz 62 lvl
caspian 43
----------
"C:\Program Files\ibot\iBot.exe" SN:43 SU:xaliya Sp:****** AS:XXAGLOTXX AB:1 AC:20000 HI
yazdıklarım aynen bunlar sever (Caspian)=43 olmasılazım numarası herşey bu neden silkroada girince ID-PW girmiyoki ???
botun klasörünü C ye at hedefteki kodu ona görede düzenle program filesta olmasın birde tırnak işaretlerini kaldır ondan sonra dene bakalım.
C:\ibot\iBot.exe SN:43 SU:x******a Sp:****** AS:XX****TXX AB:1 AC:20000 HI
gibi
Oluşturdugum kısayolu başlangıç klasörüne attım. Pc yi yeniden başlattım bot açıldı fakat run client demiyor.Sadece bot açıldı ne yapabilirim?