TheSekiL
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 12 Tem 2011
- Puanı
- 0
Sürekli 1. skili vurup duruyor cözümü varmi onun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk once clientless aktif degil heralde parali surum cikinca olucak yani oyle dusunuyorum diger konuya gelince atma dediginiz dc mi yoksa masaustunemi atiyo?clientless i nasil çalıştıracağız ?----------sürekli client kapanio hemen hemen 10 dk de bir
herkes su anda bota saldirdigi icin arada acilmiyo biraz bekleyin kapatin islemlerden botu yeniden acin buyuk ihtimal olucaktirya yardımcı olun bot açılmıyor lütfennn
ilk once clientless aktif degil heralde parali surum cikinca olucak yani oyle dusunuyorum diger konuya gelince atma dediginiz dc mi yoksa masaustunemi atiyo?
----------
herkes su anda bota saldirdigi icin arada acilmiyo biraz bekleyin kapatin islemlerden botu yeniden acin buyuk ihtimal olucaktir
ilk once clientless aktif degil heralde parali surum cikinca olucak yani oyle dusunuyorum diger konuya gelince atma dediginiz dc mi yoksa masaustunemi atiyo?
----------
herkes su anda bota saldirdigi icin arada acilmiyo biraz bekleyin kapatin islemlerden botu yeniden acin buyuk ihtimal olucaktir
Su party moblara tek skill vurmayı düzeltsinler 10 numara olcak