hacemko41
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 25 Şub 2010
- Puanı
- 1
Ya botta silah degişmiyor speed bastırcam basmıyor yardımcı olurmusunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni sürümü indirdinizmi?
Login olmuyor derken nasıl bir hata veriyor?
Evet 1.0c
Login olmuyor derken nasıl bir hata veriyor?
Kardeş current weapona bakma sen. 1st weapon ve 2st weaponu ayarla. 1 e atak silahın 2. ye buf silahın. ve diyelim roque clericsin. buff basması için inventory de 1. sıraya koyman lazım. yani en soldan en üstteki yere.Ya botta silah degişmiyor speed bastırcam basmıyor yardımcı olurmusunuz ?
Kardeş daha öncede açıklandı bu forumu bir araştırsan da sorsan sorularıArkadaslar Botla girdimde Char gözükmüyo Trafic diyo kırmızı yazı ile bekleyimmi relog atammı ?
O virüsler coğu botta olan virüsler sanırsam akut onlarla ilgili bişey demişti bu konuda ilk sayfalara bakın
Virüstotal Sonucu; Result: 13/43(30.2%)
Bune ? hmmm
Bildiğim lure yapılmıyordulure nasıl yapılıyor bilen varmı ?
kardes çok tesekkurler ama ben bu bota girdim benim char gözükmüyo..#Konu Onaylandı
ILS - Intelligent Leveling System
Bildiğim lure yapılmıyordu
Biraz bekleyin botun özelliği o oyuna tek atmış gibi gösterip oto deniyor girmekte başarılı oluncada charlarınız gözüküyorkardes çok tesekkurler ama ben bu bota girdim benim char gözükmüyo..
çharının gözükmemesinin sebebi. giriş ekranı geliyor ama oyuna almamış oluyor 2-3 dk bekle oyuna alınca char gözüküyorkardes çok tesekkurler ama ben bu bota girdim benim char gözükmüyo..
Konu sahibine uyarı linki güncelleBuyrun beyler yeni update ;
http://www.enjoy-botting.com/Downloads/E_ILS_1.0d.rar