Iyethshar
Aileden
1 haftalığına 2 kutu ideal bence, neyse fazla uzatmaylım bu konuyu bence.
Şu abinle tanıştır beni.Belki bize bir kaç hareket öğretir ahhahahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftalığına 2 kutu ideal bence, neyse fazla uzatmaylım bu konuyu bence.
Adam antalyada çılgın casanova diye geçiyor, antalyada 1 ay yanında kaldım bu yaz 2 günde bir kız geldi lan eve.
Şu abinle tanıştır beni.Belki bize bir kaç hareket öğretir ahhahahahahaha
Bu çok hoşuma gittiGazoz için 6 lira ödediğim kafenin tuvaletinin "airfresh"ini söküp eve götürdüm.
O değilde, abimden çaldığım haplar penis büyütücüsüymüş, 36 saat geçerliymiş lan. :haha
Antalyada turizmci.Abin ne yapiyor bro senin; )
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4
Oğlum önceden çok kullandım, buda kullandıklarımdan biridir dedim herhalde, ama adına bi baktım hiç bilmediğim birşey. Bi baktım internete abooo bide ne göreyim :hahaYemin ediyorum bu hayatimda duydugum en komik hata sen daha neyin ne oldugunu bilmeden mi kurcaliyorsun abinin cantasini
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Oğlum önceden çok kullandım, buda kullandıklarımdan biridir dedim herhalde, ama adına bi baktım hiç bilmediğim birşey. Bi baktım internete abooo bide ne göreyim :haha
Şu hapları kullanmamı sağlacayak birilerini gönder yeter, şimdi birilerini ayarlamakla uğraştırma beni. :hahaSen beni güldürdün ya dile benden ne dilersen
Sen beni güldürdün ya dile benden ne dilersen