Hilal-i Ahmer
Aileden
Herhalde bu durumu özetler;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1341 :d[sıze=3]herhalde bu durumu özetler;
[ımg]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/17629_507374825994644_1263550588_n.jpg[/ımg]
:d :d :d[/sıze]
ohoo hala maç bitmedimi senin cevap bekliyoruz ama karşim+1341 :d
----------
Ayrıca dediğim gibi dotada hero oynamıyoruz sanat icra ediyoruz
o zaman sanatını git az ötede yap. Burası lol konusu buraya bukadar saçma bir konu açmanın bir mantıgı yok. Sen ondan zevk alırsın ben bundan bu 2 sininde çok iyi veya çok kötü oldugu anlamına gelmez kiii milyonlarca kişi bu oyunu oynadıgına göre geniş bir kitleye hitap ediyor. Şuan lolü şurda kötülemenin ne sana yararı ne bana zararı var buna emin ol+1341 :d
----------
Ayrıca dediğim gibi dotada hero oynamıyoruz sanat icra ediyoruz
Aynen dünya şampiyonaları çok süper oluyor adamlar bir taktikler yapıyor ibret alırken aynı anda çok fena gülüyorum sonra ibret küfürüyle combo yapıyorum
edit: o oyun bu oyunun çakması diye bir yorum yapmak çok aptalca oluyor
Le cola cocacolanın çakması
omegle chatroulet'in çakması
Twitch tv, blog tv'nin çakması gibi dandik dandik tartışmalarda çıkabilir
Hatta call of duty bf'ın çakması gibi tartışmalarda çıkmıştır aman siz bu tartışmalarda şehit yada gazi düşmeyin
Cod bf nin değil bf codun çakmasıdır çünkü bfye senaryo sonradan eklendi önceden hep harita seçilip tank tüfek oynanıyordu codda ise senaryo hep vardı.
o zaman sanatını git az ötede yap. Burası lol konusu buraya bukadar saçma bir konu açmanın bir mantıgı yok. Sen ondan zevk alırsın ben bundan bu 2 sininde çok iyi veya çok kötü oldugu anlamına gelmez kiii milyonlarca kişi bu oyunu oynadıgına göre geniş bir kitleye hitap ediyor. Şuan lolü şurda kötülemenin ne sana yararı ne bana zararı var buna emin ol
silkroad vs knight oldu konu