Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Take Darius’ brother Draven, the Glorious Executioner.artık fikir kalmadığı için işkembeden sallama karakterler ortaya çıkıyor dravende çok normal kesin darius ile kardeş yaparlar bunu
39 dakika sora demı ya beyler siyah ekran hatası var bende ya off
ya herkesde olan bir hata normal eu eastte yok allahdan pbede var çözümü hala bulamadılar =/
Beyler FireFox Ahriye unavible diyor ne zmn satışa çıkar ??
2.ayımın sonunda yapmıştım al master yiyi bas ultiyi tıkla alphaya kendi kendine yapıyor zaten2 yıldır oynuyorum daha yeni penta yapabildim,o da ARAMda
sizinlede paylaşmak istedim
2.ayımın sonunda yapmıştım al master yiyi bas ultiyi tıkla alphaya kendi kendine yapıyor zaten
500+ winli adamlara yapamassın onu adamlar saniye hesaplıyor
500+ winli adamlara yapamassın onu adamlar saniye hesaplıyor
----------
master yi ilerde çok kullanışsız kalıyor.Jungle yaparken ks atarsan anca.ve bende pek egoist biri değilimdir,bırakırım hep
Onu geçte Master yi kimmiş bi alpha atıp kendi kendine penta çekicek 2 koysam ölür oda olmadı Thornmail yap nah penta çeker Free kill şampiyon %50 hp altında adamı arkadan yakala ulti bas kes
level dergisi de veriyor
Bende ilk pentamı oynadığım 2. ay twitch ile yaptım. Çok basit adamların arkasına geçtim ulti açtım bam bam bam Penta.. Birkeresinde Xin ile quadra yaptım son adam ve milim can adam yanımda vursam ölücek benim arkadaşta katarina var dedim sakın dalma bu almış gazı bir daldı adama ona yazdı pentayı kaçırdım o yüzden az sövmemiştim
---
Bu arada konu ölmeye yakınmış hortlatayım dedim..