KimYooShin
Aileden
neden? ne varki lee sininLee Sin boşuna her ranked ta banlanmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden? ne varki lee sininLee Sin boşuna her ranked ta banlanmıyor
Teemo çok çabuk ölebilen karakter,mantarlarından başka bişeyide yok zatenlee sin aldım 975 RP le güzel sonra 1350 golda teemo aldım teemo daha iyi gibime geldi mantarları önüme gelen yerlere bıraktım millet maktar delisi oldu kasılırken birisi ölünce sağda isimler filan champ. resmi cıkıyor bakıom adam ölmüş benim mantardan
yoo ben oyunda en fazla 5 kere öldüm 2 sindede
Teemo çok çabuk ölebilen karakter,mantarlarından başka bişeyide yok zaten
Biraz daha oyna anlarsınyoo ben oyunda en fazla 5 kere öldüm 2 sindede
O dediğin full ap teemo kasınca olur. Onun dışında genelde zaten ad ve hp kasılır, ad kasınca mantarlar sadece slow ve haritayı görmek için yarar.
Teemo çok çabuk ölebilen karakter,mantarlarından başka bişeyide yok zaten
O dediğin full ap teemo kasınca olur. Onun dışında genelde zaten ad ve hp kasılır, ad kasınca mantarlar sadece slow ve haritayı görmek için yarar.
Arkadaşlar günaydın bende indiriyorum şuan sw felan guild varsa geleyım bende kaparım oyunu hemen wow oynamışlıgım var =D
beyler baktım ad teemolar teke tekte sinir ediyor ad dps kasanları, dedim bi şans daha vereyim ad teemoya( yazın 1-2 kez daha denemiştim). ben normalde hep ap kasarım teemoyu. geçen oynadığım oyunda farkettim ki ad teemo early game'de çok kötü, karşına da oynamayı bilen birileri gelip yanındaki de moronun teki ise hele, feedlemekten başka bişiy yapamıyorsun. takımın oynamayı biliyorsa götürürsün ama, yine de ap tercihim.
bu arada cassio'yu açtım, bayağı fena bir hero, öneririm
Teemo ile lanede rahat etmek istiyorsan düşmanı sürekli harraslıyacaksın.Zehiri ve blindi sayesinde çok rahat harraslaya bilirsin.
22Lvlim 23k para kasmışım şimdiye kadar çok kötü şeyler almışım. :/ Bu arada Riveni almıştım çok kötü çıktı daha doğrusu oynamayı öğrenemedim. Skiller fln kolayda itemler çözemedim ? Eğer bilen varsa söyleyebilirmi şu Rivenin itemlerini nasıl düzeceği mi ?
Arkadaşlar günaydın bende indiriyorum şuan sw felan guild varsa geleyım bende kaparım oyunu hemen wow oynamışlıgım var =D
Weste beklerim beyler nik:Leetnock
beyler o zaman westte neden bir oluşum yapmıyoruz, illa sağlam bir takım kurmamıza gerek yok, gerekiyorsa ranked oynamayız, normal oynarız. ama toplu oynamak iyidirWestteyim ben
angler jax almıstım 975 RP ye ticket attım geri paramı verdiler hehehe üstelik tek kerelik değilmiş herhangi bir hani item alıp geri iade işlemi olursa çekinmeden yazın dedi adam helal olsn