Riot'u firma olarak seviyorum. Destek vermek istediğim için skinleri parayla alıyorum, zaten hak ediyorlar parayı sonuna kadar.
Stream izlemenin zararları, kendilerini pro sanıyorlar, çeviricez diye uğraşıyorlar. Halbuki olay sadece killde bitmiyor. Global gold almıyorlar, farm yapmıyorlar, 1-20'den oyun çeviricez diye oynuyorlar. Zaman kaybı...
Aşağılamak değil bu, gerçekleri konuşuyoruz ki evet buda acı. TR serverı, yaş ortalaması çok düşük bir server. Yetmiyormuş gibi verilen hediyeler yüzünden yeteneksiz, daha kibar deyişle tecrübesiz, oyuncular yetişiyor. Geçen gün birisi geldi, Master Yi alıp solo top gitti. Ap kasıcaktı, en son itemlarına baktığımda Nashor vardı, birde cooldown reduc ayakkabısından. Başka oyunda Jayce geldi, TF'den full canla kaçtı 2 kişi öldü onun arkasından. Sorduk küfürlerle birlikte ne yapıyorsun neden kaçtın, abi skiller bitiyor ne yapiyim dedi.
Ben 30 lvl ulaştığımda ilk işim video seyretmek oldu. Heyecan basıyordu, acaba nasıl olucak ranked oyunları diye. Etrafımdan hep duyumlar alıyordum tam bir takım oyunu oluyor lol diye. Ama TR serverında, ne counter atmak, ne takım olmak kimsenin umrunda değil.
Bana istisnalardan bahsetme, çünkü değer verilmeyecek kadar azlar.