Iyethshar
Aileden
Olm o skoramı sevindin ayrıca frozen mallet neden aldın
Türkçe tekrar alabilir miyim? Şimdi max 5 kill aldığım için sevinirim tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olm o skoramı sevindin ayrıca frozen mallet neden aldın
Shaco muydu neydi Caner işte o Teemo al dedi ve ilk kullanmamdan sonra acayip beğendim bücürü
itemler yakıyor
Hep önerilen lan
Teemoya Zhonya Almak Caizmidir Hocam?Atak hızı veren bot nashorun dişi liandrynin eziyeti rabadon bunlar kesin olucak
Teemoya Zhonya Almak Caizmidir Hocam?
Bugünkü katarina deneyişim 1 penta attım ama sonuç bozgun yapacak bir şey yok
Son güncelleme ile ilgili not: Yasuo'ya 7800 verenin aklından şüphe ederim, net.
They suppose My combo line is like that, first throw daggers and then shunpo then dagger whirling and last move is ultimate. q-e-w-rHow to make penta kill with katarina :
watch tf and hide in grass when enemy team hps down just say suprise and press q and r than win penta kill xd
Hazirlik okuyosun diye ing acikladim
Zannetmek, sanmak anlamına geliyorUlan bu supposeti dizilerde duymustum mal gibi arastirmadim simdi karsima cikti bi tek onu anlamadim
Translate bakmicam destekleme felanmi supportdan aklima geldi
Zannetmek, sanmak anlamına geliyor
Öyle zannetsinler, öyle zannediyorlar gibi bir şeyOnlarda oyle zannettimi dedin bu arada ben than yazmisim lan
Alışıyorum ben bu Jinx'e
Şu lanet olası terimleri birisi bana açıklaya bilir mi ?
Ve bu IP neye göre geliyor ? 28 kill aldık gelmedi ama çok düşük aldığımda 200 300 ıp veriyor ne saçma şey lan bu