• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Legend 7 Tam Anlatım [Sadece MaxiGame'de]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ichy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Moblardan speciality box çıkıyor demişsin.Bu itemi çıkratmak için gerekli olan şartlar nelerdir?
Lwl sınırı var mı? Thielfler için sorumyorum.

Kardeş Bişey sorucam bu thief suitden almıssın ya bende "devil black suit" vardı o eski olandan legend7 gelince oynamaya karar verdim black devil suiti
bulamıyorum oyundan kaldırılmış oolabilirmi ?

O Kaldırıldı.

Uzun Zamandır Oynamıyorsun Galiba isro

Kardeş ben Ona 70M Para Vermiştim Nolucak Şimdi Joymaxa Bişey Yazsam Fln Napabilirim Yani Lütfen Bişi söle !

----------

Kardeş Ben Devil Black Suite 70m Para verdim Joymax Kaldırdı Bunun İçin bir yazı Fln yassam olmasmı Yani Ne Yapabilirim...

----------

Kardeş ben devil black suite 70m para veriyorum joymax kaldırıyo bunun için bi ticket ffln yazsam joymaxa veya ne yapabilirim ?
yardımcı olurmusun.

70 M mi Tam Olarak Anlatır Mısınız Olayı ?

Cevaplar: 26
Okunma: 1,935

Bu Nedir Bari Yorum Yazın.

şimdi ben bi thief olarak kervanları yağmalayamıcakmıyız?

----------

cevap verıcek yokmu?

elbette yağmalayabilirsiniz. Safe Modda Olanlara Birşey Yapamassın.

Birşey sorabilirmiyim? Yani artık trade diye birşey kalmadımı ? Veya trade olmak için hunter mı olmak gerekiyor?Ayrıyetten trade için mesela isim falanda almıcaz değilmi?

40 lvl olduktan sonra ex 99.99 41 olamıyorum. Görevi fln mı var acaba ?

Şu forumda şu soruma cvp verecek birini bulamamak ne garip :S

Geri