bir ara vardı hile cheat engine ile yapılıyordu ama şuan yokgerçekten hile kullanan yoksa belki denerim lol ü bende zaten o heroların yarısını diğer oyunlardan biliyorum ama nette araştırdım bir sürü hile kullanılan video var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir ara vardı hile cheat engine ile yapılıyordu ama şuan yokgerçekten hile kullanan yoksa belki denerim lol ü bende zaten o heroların yarısını diğer oyunlardan biliyorum ama nette araştırdım bir sürü hile kullanılan video var
yok vardı da baya önceydi o ben oyunda görmüştüm çünkü ama çoktan kapatıldı diye biliyorum ve hiç görmedim o günden beriLol de hiç bir zaman hile olmadı o gösterilen açılan konudaki resimler hepsi yalan çıktı Riot games açıkladı herhafta güncellenen oyunda hile olması imkansız ki zaten yok.
zoom hack item changer hack bide level kasma botu bunlar hackten sayılıyorsa isterim rpmihile olması imkansız hile bulana hesabına rp yatırıcam
he la hep yeni oyuncular yüzündenoyun çöktü
he la hep yeni oyuncular yüzünden
banada aynısı oldu çünkü eziktik ve kill alamıyordukBen suçsuzum. :fky:
----------
Ya beyler oyun neden sıkmaya başladı,sürekli aynı şeyleri yaptığım içinmi acaba.
çünkü kill alamıyorsun maçlarda oyunu bilmeyenler karsına cıkıyor ve zevk alamıyorsunBen suçsuzum. :fky:
----------
Ya beyler oyun neden sıkmaya başladı,sürekli aynı şeyleri yaptığım içinmi acaba.
açılışdan sonra girebiliyorsan ne güzelbende tekrardan başladım. açılışı güzel olmus. çalan şarkının adını bilen var mı?
açılışdan sonra girebiliyorsan ne güzel
1 level olm ne bekliyon desteği bırak o champlar biraz zor mesela ben sana master yi build vereyim onu kullan kolay champdır birde şöyle birşey var ben oturdummu kalkamıyorum o yüzden bazen oyunu siliyorum 1 hafta sonra felan tekrar yüklüyorum
resim eski bu arada oynamayı bilmiyosan bu tür champlarla başla demek için yükledim resmi kolaydır çünkü master yi ashe hatta teemoda kolay onuda alabilirsin