QuietTouch
Global Mod
Adc - jung - sup tamam. geriye mid ve top kaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adc - jung - sup tamam. geriye mid ve top kaldı.
Mid benim
Süpersin. skype varmı acaba ? ordanda ekliyeyim.Solo oynarım ) CyroHunter ekle kardeşim
11:30 gibi başlasa gelirim solo top
Süpersin. skype varmı acaba ? ordanda ekliyeyim.
----------
Niklaus Roerig = Adc ( jung )
Shi-gin = sup
Sentius = jung ( adc )
WOW I LWGEND = mid
CyroHunter = top
Büyük bir ihtimal ile sıralı seçim olucak Kha zix yasaklaması gelmez ise Niklaus kha zix ile jung gidicek ben Vayne ile adc gidicem.
----------
Bir aksaklık yüzünden CyroHunter gelemicek Solo top oynayacak varmı yarın öğlen saat 12de.
rövanş olacağını sanmıyorum ama olursa kesin çağırırım.Kardeşim,şu maçın rövanşı falan olursa haftasonu geleyim bende gece gündüz saat farketmez o zaman maksat eğlence bütün her yerde oynarım solo,jungle vs farketmez
Sağolasın maç saat 12.00'da :/Mid lane konusunda kendime aşırı güvenim var akşama doğru alırsanız maçı katılabilirim bende
Mid lane konusunda kendime aşırı güvenim var akşama doğru alırsanız maçı katılabilirim bende
Çağatay sen adc olacaksan farm çalışman lazım biraz maçtan önce. Farmın eksik senin baya.
Heh,aslında feeder eksikti takımda gel gel
Başarılar feed or feedci kardeş.Bu eziktemi var turnuvada Kazanıcağımıza inanmıyalım fazla