mehmetesat1
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 26 May 2012
- Puanı
- 0
Charımızın soyulma ihtimali var mıdır ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
varolmayan jeton mu xD nasıl bir bilgisayarın var senin öyleBende mbotloader.exeye bastığımda varolmayan bir jetona başvurma girişimi yapıldı diye hata veriyor birtürlü yapamadım ya
varolmayan jeton mu xD nasıl bir bilgisayarın var senin öyle
evet sroking güzel bot.Jrbot çalışmıyo mu sizde oda seri kasıyo şehre dönüp pot felan almıyo ama ben bi bırakıyorum kasma alanına beş saat kasıyo pot bitene kadar
Ah bende bilsem Sroking bot güzelce çalışıyordu keşke vsrodada çalışsa.
evet sroking güzel bot.Jrbot çalışmıyo mu sizde oda seri kasıyo şehre dönüp pot felan almıyo ama ben bi bırakıyorum kasma alanına beş saat kasıyo pot bitene kadar
Anlatırım tabi ne demek.Karakteri nasıl görmedi onu anlamadım ama önce botu rardan çıkardın sonra proxy isimli klasöre dirdin orda xml belgesi diye bişey var ona girdin server ıp yazan yere bizim serverın ip yi yazdın.ondan sonra bota tıkladın sro_clienti seçtin launch dedin.oyun açıldı ( bazen ilk seferde hata verebiliyo tekrar denersin ) ayarları yapıp kasacağın yere gidip start bot diyeceksin.inşallah çalışır kardşm
e sen ip ayarlamazsan tabi açılmaz bilmiyorum trinty pcde yüklü olsaydı bakardım ama ip öğrenmek zaten çok kolay.Loaderle öğrenebilirsin pcinde loader var mı ? veya Bp teamden birine sorarsan öğrenebilirsin hemen.o dosyayı not defteri ile birlikte aç diyosun orda zaten görürsün getaway ip yazıyo ve numaralar var oraya yazacaksın
Rica ederim.Haydi bakalım
Teşekkürler kardeşim.Deniyeyim tekrardan.
Rica ederim.Haydi bakalım
işte o hatayı ipyi değiştirmedin için alıyosun değiştirmeden önce bende alıyodum
Heh sorun orda launch diyorum oyun felan açılmıyor ve ipyi nereye yazıcam o xls yi acıyorum fakat hangi bölüme yazıcam ve Trinty ipini biliyomusun?
Edit: Şimdi açılma kısmı geldi oyun açılmadan önceki küçük diktörtgen şey fakat You have been disconnected from the server hatası verip kapanıyor
işte o hatayı ipyi değiştirmedin için alıyosun değiştirmeden önce bende alıyodum
ip ile o açılırkenki kısımda dc vermesinin bağlantısı varmı?Yoksa boşuna umutlanmayayım
bu mesajı anlamadım da yaparsın ya