sende ban yemiştin demi ondan bu kuyruk acısı
bende yedimde böyle küfürden yemedim tabi adam daha olayı anlamadan küfür ediyor la
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende ban yemiştin demi ondan bu kuyruk acısı
Aman ya , kim ban attıysa ellerine sağlık. Şimdi gelir senin yüzünden ban yedim derla olm champ verceğini zannediyor o herhalde olayı çakamadan ban yedi
champlar hiç önemli değilki caner , önemli olan runeler ve kişinin kabiliyeti ^^
ne runesi la görmüyonmu bütün parayı champlara harcamış adamchamplar hiç önemli değilki caner , önemli olan runeler ve kişinin kabiliyeti ^^
mys bak kardeşim adam sana skin veriyor sana champ vermiyor bu birincisi. ikincisi olarak uzun buluyorsan süreyi hiç katılmazsın olur biter neden adama küfür etme gereksinimi duydun ?rünede diziyorum ^^
ne runesi la görmüyonmu bütün parayı champlara harcamış adam
----------
mys bak kardeşim adam sana skin veriyor sana champ vermiyor bu birincisi. ikincisi olarak uzun buluyorsan süreyi hiç katılmazsın olur biter neden adama küfür etme gereksinimi duydun ?
ne runesi la görmüyonmu bütün parayı champlara harcamış adam
----------
mys bak kardeşim adam sana skin veriyor sana champ vermiyor bu birincisi. ikincisi olarak uzun buluyorsan süreyi hiç katılmazsın olur biter neden adama küfür etme gereksinimi duydun ?
ne yapmışım ben bide senden öğreniyim bilip bilmeden dediğin konudan okuduğum kadarıyla sen suçlusunsanki senin yaptığın ayrı birşey bide bana bilip bilmeden konuşuyor diyorsun
konuşmıyım diyorumda adam uzatıyo daha geçen diyordu arkadaşlar hangi champı denemeliyim champı bulamadım diye bir champa yükleniyor sonra başka champ alınca bizim ezik dediğimiz feeder arkadaşlardan biri oluyor hani belli bütün ıplerini champlara harcamış ilk verilen500 rpyide 450 lik bir champın skinini almış daha ne uzatıyor anlamadımO adamdaki champ sayısı kadar skin var bende adam hala artistlik yapıyo bide fotoğraf yüklemiş.
Ne saçmalıyorsun kardeşim sen? ciddi sorunların var senin olayı nerelere taşıdın , ben sadece sizin gibilere iyilik yapılmıyacağını söyledim üstelik üslubunu düzeltte gel.allahınızdan bulun neyse ben birşey yapmıyorum ve demiyorum artık size sizin yaptığınız nankörlük birde bana diyorsunuz nankör diyorsunuz kimyooshin sana zamanında sırf forumdan olduğun için isteğini değerlerdirdim acıma yetime döner koyar g*tune olayı var şuan kimin ne olduğunu anlamış oldum şuan bişey demiyorum ben size artık
Ben de şansımı denemek sitiyorum .