CaptainPrice
Banlanmış Üye
Bir kere yapıldıktan sonra geri dönüş olacak mı acaba ?
İstede istemesede herkez bu geçişi yapacak geri dönüşü yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kere yapıldıktan sonra geri dönüş olacak mı acaba ?
server birleşiminden sonra millet isyan edecek dolu gold bot kaynıyo ortalık diye adam bi mesajla girişi açtımı bota elveda o güne kadar kasan kastı
Geri dönüş dediğim yani uygulamayı kullanmaya başladım sonra sıkıldım vazgeçtim kod girmeden normal bir şekilde girebilecek miyim ?İstede istemesede herkez bu geçişi yapacak geri dönüşü yok.
- MOTP servisini kullanmayacak oyuncular işaretlemeyin ve kolayca giriş yapın.
MOTP (Mobile One Time Password) sistemi kullanıyorum ama yanlışlıkla MOTP uygulaması silindi. hesabıma giremiyorum bu konuda ne yapmalıyım bana bilgi verebilir misiniz?
Aynısı az önce benimde başıma geldi kardeşim telefonuma rom atayım dedim tabikide bütün programlar silinde motp dahil char eski motp sn sine kayıtlı olduğu için şimdi yeni indirdiğim motp programında codeları kabul etmiyor bi şekilde iptal etmemiz lazımmm
ayne hocam sıkıldık bizde 3 arkadas oynuyourz charları satıp baska bi oyuna geçicez sanırım sroya çok bnziyorbenim yazma sebebim zaten bu event şimdilik "Opisyonel(İsteğe Bağlı)" aradan biraz zaman geçer falan bide derler zorunlu, çar soydurmaymış veya çaldırmaymış hikaye bunlar bi şifre değiştirdim aylar önce hala bi sorun sıkıntı yok
şifre koyarken biraz düşünse oyuncular sıkıntı olmaz . iSro çok bozdu zaten.. satıcam charları müşteri bulunmuyor..
MOTP (Mobile One Time Password) sistemi kullanıyorum ama yanlışlıkla MOTP uygulaması silindi. hesabıma giremiyorum bu konuda ne yapmalıyım bana bilgi verebilir misiniz?