denediğin şeyi bizede söyle
Modum ya ondan oldu heralde Ümit abinin gösterdiği yerlere gidim denedim oldu zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan yada taraktan Sende dene olur belki ama sanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denediğin şeyi bizede söyle
sanma bizde olmuyor
Modum ya ondan oldu heralde Ümit abinin gösterdiği yerlere gidim denedim oldu zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan yada taraktan Sende dene olur belki ama sanmıyorum
sanma bizde olmuyor
Parayı geri çekme sanırım.Paypal dispute nedir ?
Ben anlamıyorum üyelik ismi değişmek bu kadar önemlimi + bi sorum daha bu Vip üyeliği sadece isim değiştirmek içinmi
Ptt Para yatırsak Olmuyomu paypal uzun iş .)
Nick değiştirme devam ediyormu?
1. sayfayı okursan durumu anlarsın.:'(
Bu forumun devam etmesi için para Lazım dime ? Öyle biz foruma girince forum para kazanmıyo zaten reklamlara tıklayanda yok devam etmemiz için böyle bişi yapmamız gerekiyorduHerşey Para Deildi Sanki ...!
Tamam Ne barıyon milletin icinde
Bu forumun devam etmesi için para Lazım dime ? Öyle biz foruma girince forum para kazanmıyo zaten reklamlara tıklayanda yok devam etmemiz için böyle bişi yapmamız gerekiyordu
Bu forumun devam etmesi için para Lazım dime ? Öyle biz foruma girince forum para kazanmıyo zaten reklamlara tıklayanda yok devam etmemiz için böyle bişi yapmamız gerekiyordu