Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nubecoder Silkroad Yardımcı Programları (v1.298) Güncelleme 06.04.2011
Tüm Programları Deepblue 1 Klasor de Toplamış ve Upload Etmiştir. Başlıkta Gördüğünüz Gibi HEpsi Bir Arada! Yani Okumadan Böyle yapıyorsunuz yani :S Linkler Alınız.
Link1 Yani RapıdShare linki hata Error verirse Link2 MediaFire Den indirebilirler. Click here to start download.. Buna Tıklayın ArkadaşLar Ben Direct dowload linkini verim.
Arkadaşlar programları Acmanız İçin Calısması İçin Sro Client Acık Olması Lazım
Hıhı Bende sonradan Farkettim Programı indirmeden Önce Yazmıstım Mesajı Ümit" Direct Dowload Linklerini Versen Daha iyi Deilmi? mslA şu Direk : Click here to start download..