raQQa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 16 May 2010
- Puanı
- 49
Bazı 5 K isteyenlere de hak vermek lazım.
Işınlanmak için istiyor olabilirler. Tabi bu dilenmelerini gerektirmez, orası ayrı.
1-20 arası ışınlanmalar ücretsiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı 5 K isteyenlere de hak vermek lazım.
Işınlanmak için istiyor olabilirler. Tabi bu dilenmelerini gerektirmez, orası ayrı.
1-20 arası ışınlanmalar ücretsiz.
Gerçekten güzel bir konu bende bıktım bu türklere olan kinden ama napalım bazı amacı dolandırmak olan arkadaşlar oyunu goldobtlarla beraber feth etmiş durumda yabancının biri taxime girio where are you from dio turkey deyince adam taxiden çıkıoo bu yüzden hera serverında beni isveçli sanıolar..=))
Bu nasıl bir Türkçe'dir.:fky:evet konu çeq güzeL eLLerinize sagLıq bende bir hatıramı anLatmaq istiyorum 37 LwLqen üstüme sos aLıyordum adamın biri extanceden göstersi geri kapattı sonra geri yoLLadıgında bana bakkaL maLını kooydu farq ettim ses çıqar madım bi süre sonra aciL gLobaL atmam gerekmişti adama parayı werdim adam atmadı (gLobaLde "xxxxxxx şahısLı kişi charımı soydun aLdıgın itemLeri geri vermeni rica ediyorum yazıyordu") sonra adam dediqi o adam benim qanqam charımı soyan kişiye sordum adamı hiç tanımadıgını söyledi 2 kişide aynı şeyi yaptı ve uzerine bana gLobaL attıLar küfredip daLga geçtiLer ben parasında deiLdim ama bunu başqaLarına yapna anaLarına bacıLarına sövdürüyorLar ve bundan zevq aLıyorLar :fky:
bende bir tane video izlemişdim thief vardı 100 lvl wizzy bir tane kervan kaldırmışdı huntere yattı kervanı sonra arkadan türk bir thief daha geldi bütün malları kendine alıp gitti videoyu ceken wiz ise noob turk die yazdı
:s AFEDERSİNİZ BAZI DİNGİLLER TUM TURKLERİ KUCUK DUSURUO
Herkes zor durumda kalabilir mesela ben para çekmek için Jangan'a gidiyordum Hotan'da param bitti ışınlanamadım. Bir kaç Türk'e söyledim durum böyle böyle diye hiç cevap vermediler hani istediğim parada tam ışınlanmak için gerekli olan para ne eksik ne fazla. Yani bazıları gerçekten dilenmiyor o an ihtiyacı oluyor , yani vermemek için süründürmeye çalışmak da Türklük değil