Thaiberium
Aileden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi çalışmalar Thaiberium
Yeni çalışmam arkadaşlar ;
kardeşim çalışmaların çok güzel bende buna bağlı olarak senden imza isteyeceğim mümkünse avatarımda bulunan anime karakteri kushina veya kızıl saçlı bir anime karakteriyle ilgili bir imza yaparsan çok mutlu olurum senden özel olarak istiyorum boş bir zamanında yapabilirsen mutlu olurum :dnc:
Teşekkürler:beer
----------
Yokmu yorum :fky:
kardeşim çalışmaların çok güzel bende buna bağlı olarak senden imza isteyeceğim mümkünse avatarımda bulunan anime karakteri kushina veya kızıl saçlı bir anime karakteriyle ilgili bir imza yaparsan çok mutlu olurum senden özel olarak istiyorum boş bir zamanında yapabilirsen mutlu olurum :dnc:
bayıldım kardeşim harika olmuş teşekkürler :kheart:
Hem senin imzan hem benim yeni çalışmam ;
Yorumlarınızı eksik etmeyin.
Thaiberium bu aralar show yapmışşın yeni bir ps mastermi doğuyor ne ?
güzel Biraz daha çalışırdan daha iyisinide başarabilirsin.
Nasıl olmuş arkadaşlar bayadır ps ile uğraşmıyorum 1 senedir bu aşamadayım TheOttoman'dan buraya kadar öğrenmişdim
Edit : Yenilenicek..