PK2] Avatar Elbise% 100 çalışıyor!
Not:
Lütfen özelleştirmek Media.pk2 bir yedek kopyasını modding önce!
1. Adım:
PK2 Araçlar Drew Benton tarafından size davet edin!
2. Adım:
Başlatılır Pk2Extractor ve sonra Media.pk2 açılır, sonra ayıkla "üzerinde" -> İpekyolu -> metin veri -> itemdata_25000.txt "ve sağ tıklayın ve" server_dep seçer
Anlam:
3. Adım:
Nereye PK2 araçları ve otomatik olarak oluşturulmuş klasör "Medya-> Server_dep-> İpekyolu-> metin veri> denir ve daha sonra tek bir metin dosyası itemdata_25000.txt üzerinde Ayıklanan olan klasöre" Git.
Onu açar ve aşağı neredeyse tüm yol giderse, işte bu sayı 23.291 ile ilk olarak bulabilirsiniz ( "1 23291 ITEM_MALL_AVATAR_M_EU_WEDDING_HAT"). Şimdi doğru gider ve durur, ancak bu durumda "item \ Avatar \ avatar_m_eu_wedding_hat.bsr" buldum onu ". BSR" sonlara. Bu .. istediğiniz kodu ile yerini alır e.g. "öğesi \ Avatar \ avatar_m_halloween_hat.bsr". Sonra kaydedin.
A kodu listesi aşağıda, lütfen size kodu ve boşluk veya diğer kopyalanmaz SADECE sağlamak bulunabilir.
4. Adım:
Şimdi geri PK2 araçlar klasör gider ve Pk2Editor açılır, daha sonra "Dosya" gidiyor -> Aç -> Media.pk2 ".
Dosya "onu dadrunter sağ -> tıklayalım PK2 modding (benim için) -> Medya -> server_dep -> İpekyolu -> metin veri -> (değiştirilen) itemdata_25000.txt".
Sonra ithalat ve o bitti! Şimdi oyunu başlatmak ve işe yaradı umut!