YusufCn01
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 26 Ara 2011
- Puanı
- 0
Ole Diosunda Zaten Kapattım :S
Virüs programını kapatıp girmeyi dene .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ole Diosunda Zaten Kapattım :S
Virüs programını kapatıp girmeyi dene .
S.a bn önceden oynamıştm bu oyunu şmdide oynamak için yükledim oyuna giriyorm başlat diyorm oyun açılcakmış gbi oluyo ama siyah ekranda kalıyo ölece ne ses var ne görüntü 2 gündür araştırıyorm sonunda aklıma Maxigame geldi çözse çözse siz çözersniz diye düşündm
Hayır Kasmaz İyi Oynarsın rahat oynarsın problem cıkmazNerden indirebilirim ? Birde Bu Bilgisayar ile kasarmı oyun ?
S.a bn önceden oynamıştm bu oyunu şmdide oynamak için yükledim oyuna giriyorm başlat diyorm oyun açılcakmış gbi oluyo ama siyah ekranda kalıyo ölece ne ses var ne görüntü 2 gündür araştırıyorm sonunda aklıma Maxigame geldi çözse çözse siz çözersniz diye düşündm
ekran kartınız kaç?Bu sorunun çözümü yokmu halaaaa
ekran kartınızın driverlerini güncelleyinLütfen acil yardmm
Arkadaşlar PointBlank PC de Acayip kasıyor ama pc özellikleri pointin sitem gereksinimkilerinden iyi
===PC===
1.50 GB Ram
2.0 Ghz
512 Ekran kartı
Win 7
===========
üstelik Game Booster 3 bunuda kullanıyorum bi el atasnız sevinirim
ekran kartınızın driverlerini güncelleyin
Ekran kartınız düşük olabilir veya güncel olmayabilir.Arkadaşlar ben oyuna çok hızlı şekilde giriyorum ama oyuna girince mouse ı sağa sola çevirirken kasıyor :S hızlı dönmüyor sebebi nedir sizce ?
780 mb ve son sürümünü yükledim internet cafedeki bilgisayarlarda 512 mb da böyle bir sorun yoktu
----------
kablosuz mousedan kaynaklanıyor olamaz dimi ?