Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı Hızla Yeni 6 Kanal Helikopterimi Sipariş Etmiş Bulunmaktayım
Süleyman şu summit bi 400 500e düşmediYurt dışı firmasından aldım Türk bi abide satış sitesinin sahibidir Türkiye'de fiyatlar cok pahalı ve hobi ile ilgilenenler fiyatları bilenler zaten söylediğiniz siteden alışveriş yapmaz
Süleyman şu summit bi 400 500e düşmedi
Yok ya O kutudan ilk çıkarma heyecanını vermez2. El al
BekliyecemmmO zaman paraya kıyacaksın
Bekliyecemmm
Süleyman nabayım valla öğrenci adamız çalışmıyoz etmiyoz para gelmiyo Kurbandaki bütçemize bakıcaz artıkınBekle bekle cok beklersin daha
Süleyman nabayım valla öğrenci adamız çalışmıyoz etmiyoz para gelmiyo Kurbandaki bütçemize bakıcaz artıkın
550 ye bende bulsam alıcam zatenYav bırakın bu isleri bende öğrenciyken revoyu 6 takside bölüp almıştım ayda 90 tl para veriyordum
550 ye bende bulsam alıcam zaten
Buraya Kayıt Olup Bakabilirsin Sorun Bundan Olabilir
Wl911 Bind Olmama Sorununun Donanımsal Çözümü - Sayfa 2 - HeliTeknik RC Helikopter Forumu
Dediğiniz siteye baktım lakin oradaki sorun benimki ile tam olarak aynı olduğu söylenemez. Dikkat ederseniz helikopter bağlantı ışığı videoda sabit yanarken kumanda cevap vermiyor. Bendeki Helikopter kafasına esince kumanda ile bağlantı kuruyor(led yanıp sönmesi kesiliyor). Bu akşam anten kablosunun ucuna iğne takınca bağlantı sağlandı ancak 4-5 dk sonra yine aynı sorun yaşanmaya başladı.