TheOttoman
Aileden
Tam olarak anlatamadınız galiba.Oynayacağınız serverin ip sinimi bilmiyorsunuz yoksa biliyorsunuz ve değiştiremiyormusunuz?
Server ip'i bilmiyorum. Ve hiç bir yerde de yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak anlatamadınız galiba.Oynayacağınız serverin ip sinimi bilmiyorsunuz yoksa biliyorsunuz ve değiştiremiyormusunuz?
Server ip'i bilmiyorum. Ve hiç bir yerde de yok.
Serverin ismini söylemeden nasıl bi yardım bekliyorsunuz?
Fenixsro ip lazım.
Bu forumda bi konu vardı istediğiniz serverın ip sini bulma diye. cmd kullanarak ip öğrenme yolunu gösteriyordu. Bi ara forumda.
herşeyi sırasıyla yapıyorum client geliyor ama c4 hatası veriyor sorun nedir ?
link
http://imgim.com/ads2ız.png
DeadlyTouch♥;1761861' Alıntı:Arkadaşlar ben chara giriyorum ama charı tanımıyor bot. Skiller olsun isim olsun hp mp hiç biri güncellenmiyor. Birşey mi yapmam lazım? Bot ayarları oldugu gibi duruyor.
DeadlyTouch♥;1761861' Alıntı:Arkadaşlar ben chara giriyorum ama charı tanımıyor bot. Skiller olsun isim olsun hp mp hiç biri güncellenmiyor. Birşey mi yapmam lazım? Bot ayarları oldugu gibi duruyor.
cave b1de start'a basıyorum dc veriyor ?
aga bu sadece party' moblardan yada 200k üstünü topluyor 20k ları fln toplamıyor ne yapmam gerek ?
Fix skill yada add xy point demedin galiba.
----------
Botu baştan kurabilirsin, yada çarın ayar dosyalarını slip baştan ayarlayabilirsin. Deneme yanılma yoluyla çözülüyor çözülürse tabi
kardeş glory sılkroadda calısmıormu bot gırıorm calısmıor ndnını solermısın vıdeodakı gıbı yaptm ama olmuor ??
Kardeşim,Edx. Loaderden portu girerek (10003) Start! 'a basıyorum ve Client açılmaya başlıyor tam login kısmı gelecekken ''Disconnect From Server'' yazısı geliyor ne yapabilirim ?
Charımı seçiyorum giriyorum kd bota bakim derken kd bot açılmıyo yanıt vermiyo oluyor. ?