bu sistem tamamen saçma bir sistem çünkü 30 maçdan sonra hiç bi adama lan bile demedim ama bi kere birinden rapor yedim sonra bi baktım 26 maç ceza foruma girdim bi adam yeni üyelik açmış daha 2 level oyun çıkışı rapor etmelerini istemiş ve direk 31 maç ban yemiş yani riot oyuncularıyla ilgilenceğine otomatik sistemler kurup kendileri maçlara giriyor bu kadar ezik olunmaz
----------
hatta buda o arkadaşın konusu
ve bu linkden riotu şikayet edip bu sistemin değişmesi için bişiler yapabilirsiniz çünkü adamlar otomatik sistem koymuşlar direk ban geliyor herşeye kendileri ise maçlara girip oynuyorlar üstünede maaş oh ne güzel
----------
hatta buda o arkadaşın konusu
Arkadaşlar sistemin bir seferlik hatalarınızla değil sürekli aldığınız reportlardan ötürü sizi cezalandırdığını idda eden riotun iddalarını çürütoyorum bu gün açtığım bir üyelikle girdiğim oyunlarda tek bir hakaret etmeden beni hakaretten report etmelerini istedim kırmadılar saolsunlar onlar etti 2. oyundan sonra ceza almışım işte size resimli kanıt.
yani parmağı mause yetişebilen herkes için sizi yargılayabilmesi hatta mahkum edebilmesi hakkı riot tarafından oyunculara verilmiş durumda cafede 3-4 kişi bi odaya girmiş ve siz onları kesmişseniz o grubu kestiğiniz için dahi ceza alabilirsiniz buyrun buyrun kanıtı
yani parmağı mause yetişebilen herkes için sizi yargılayabilmesi hatta mahkum edebilmesi hakkı riot tarafından oyunculara verilmiş durumda cafede 3-4 kişi bi odaya girmiş ve siz onları kesmişseniz o grubu kestiğiniz için dahi ceza alabilirsiniz buyrun buyrun kanıtı
ve bu linkden riotu şikayet edip bu sistemin değişmesi için bişiler yapabilirsiniz çünkü adamlar otomatik sistem koymuşlar direk ban geliyor herşeye kendileri ise maçlara girip oynuyorlar üstünede maaş oh ne güzel