[TABLE="class: right_table, width: 799"]
[TR]
[TD]Bugün, 04:45
Riottan 25 eşleşmeli maç cezası aldım. bu 25 maç içerisinde 2 gram kelime ile ne demiş olabilirim ki tekrar 25 maç ceza alıyorum. bu sistemde bir sorun var ben küfür veya hakaret etmediğim halde ceza aldığımı düşünüyorum ve bu cezanın kalkmasını istiyorum.
23 yaşındayım ve kimyagerim kimseye öyle küfür edecek falan bir yaşta değilim bu nedir ben hala çözemedim. bir açıklama istiyorum.
ilk aldığım cezada bir arkadasimda sifre vardi bilgim olmadan girmis ve hakaret etmis dolayısı ile ona bir itirazim yok. ondan sonra ne oldu onu merak ediyorum. el insaf şu oyuna o kadar para yatirdim. oyun içinde çok yazan bi adam değilim ama haksız yere verilen cezalar gerçekten sinir bozucu olmaya başladı
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ya şimdi bu sistemi faydalı buluyorum sonuçta küfür etmek terbiyesizlik birilerinin manevi olarak bağlı olduğu bireylere falan edilen küfürler, kalp kırmalar hoş değil. Zira bende sütten çıkmış ak kaşık değilim bende bazen çok sinirlendim ve küfür ettim, uyarımı aldım ve sustum. ardından ceza aldım ve bu cezaya kesinlikle itirazım yok çünkü herşey söylenmiş olabilir. Şifremi değiştirdim ve birdaha yaşanmamasını sağlayacağım. Ama sonra aldığım ceza kesinlikle hatalı. 25 maç ceza, maçta ne kadar cümle yazabiliyorum ki küfür etmiş olayım. bu ceza haksız ve kaldırılmasını istiyorum.