ErlikHan
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 Ocak 2011
- Puanı
- 3
Linkler ne zaman verilcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Face sayfası doğruluyor zaten kısmende olsa 500 kısı beğenmiş 800 kişi görmüş server
Günlerdir yazsam mı yazmasam mı ikilemindeyim ayip olmasın diye söylemedim ama sen acımamışsın 2x status var sanırım websitelerinde dostum hiç tek sayılarda görmedim oyuncu durumunu
İşsizler olarak oyunu bıraktık.Oyuncuya malesef ilgi yok
ayıp daha kaleyi alıcaktık.
yanlış anlamada interface old değil böyle old server files tek bende var
Şu konuşmalarınıza hayranım, yarı Türkçe yarı İngilizce ^^ İnsan ya Türkçe konuşur ya İngilizce...
"Interface old değil" demek yerine arayüz eski değil demek çok mu zor ? Files nedir Allah aşkına ? Dosya veya dosyalar demek çok mu zor cidden ?
Kimseye Türkçe öğretmeye falan kalkmıyorum yanlış anlaşılmasın, bu şekilde konuşarak kendi kelimelerimizi unutup dilimize yabancı kelimeler sokuyoruz. Dilimizde zaten yeterince yabancı kelime var bari kalanı koruyalım. Yeni yetişen nesil sizin bu yazdıklarınızı gördükçe onlar da böyle öğreniyorlar ve dilimiz arada kaybolup gidiyor...
En başta dedim bu oyunda sıkıntı çıkacak diye o zaman bırakacaktık.Oyunculara ilgi yok.TS istedik adamlar daha açmadı bile.1 Kere sorularımıza cevap vermediler nasıl oynayalım daha ?
Aynen Ümit abi benim de çok fazla gözüme batıyor insanlar artık Türkçe'yi umursamamaya başladı,dedikleri anlaşılsın yeter.Hani eskiden ''nbr qaRda$ıM'' gibi yazarlardı ya şimdi de '' ıyı mısın kardesım'' gibi ç,ş,ü,i gibi harfleri hiç kullanmıyorlar.Hani benim de çok iyi bir Türkçe'm yok ama bunları gördükçe insan zorunlu alışıyor hangisinin doğru olduğunu karıştırıyoruz.Şu konuşmalarınıza hayranım, yarı Türkçe yarı İngilizce ^^ İnsan ya Türkçe konuşur ya İngilizce...
"Interface old değil" demek yerine arayüz eski değil demek çok mu zor ? Files nedir Allah aşkına ? Dosya veya dosyalar demek çok mu zor cidden ?
Kimseye Türkçe öğretmeye falan kalkmıyorum yanlış anlaşılmasın, bu şekilde konuşarak kendi kelimelerimizi unutup dilimize yabancı kelimeler sokuyoruz. Dilimizde zaten yeterince yabancı kelime var bari kalanı koruyalım. Yeni yetişen nesil sizin bu yazdıklarınızı gördükçe onlar da böyle öğreniyorlar ve dilimiz arada kaybolup gidiyor...