SnowSlave*
Aileden
Arkadaşlar beynim o kadar güzel hayal kurabiliyo ki rüyada olduğumu anlamam imkansızlaşıyor. Size diyiceğim 1 haftada uyurken 3 kere elimi parçaladım. Nasıl mı? Rüyamda adam döverek. Yatağım duvarla bitişik alt kısmında kalöriferD) var. Bi sabah kalktım baktım yatak kan lan dedim noluyo daha önce burnum kanamıştı öyle sandım gine elimi burnuma götürürken elimin 2 yerden yarıldığını ve 3 tırnağımın kırıldığını gördüm dehşet kanıyodu. Rüyamda adam dövdüğümü hatırladım ama gerçekte vurucağımı sanmamıştım. 3 kere oldu artık duvarları yastıkla örtmeye başladım şuan elim mosmor ve serçe parmağım incindi galiba. Psikolojik diyceksiniz zaten vardı bi ara gittim Passiflora denen bi şurup verdi o kesmedi bi hap verdi tamamen sersemliyodum önümden uçak geçsin kafamı çevirip bakmazdım. Neyse gelelim sadete yaşayan varsa ne gibi önlemler aldı? Veya napmalıyım :jil:
# NOT !! # Bildiğin duaları okuyup yat diye saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen
# NOT !! # Bildiğin duaları okuyup yat diye saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen