CaptainPrice
Banlanmış Üye
dostum dalga geçmiyorum sen lucid dream yaşıyorsun veya ona yakınsın bu aslında güzel bi özellik gerekli teknikleri uygularsan astral seyahat bile yaparsın I-Doser dozlarını dinle bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaklaşık 1 sene boyunca I-Doserın bi çok dozunu dinledim en çok herkezin korktuğu 'Gate of Hades' dinledim ama videolardaki gibi hissetmedim. Farklı bi dünya Lucid dreama zaten çıkabiliyorumdostum dalga geçmiyorum sen lucid dream yaşıyorsun veya ona yakınsın bu aslında güzel bi özellik gerekli teknikleri uygularsan astral seyahat bile yaparsın I-Doser dozlarını dinle bakalım ne olacak
Asral seyahat hiç yapmadım denedim ama başaramadımda, zaten aralarında pek bi fark yok gibi sadece lucidde yönetebiliyosun. Lucid dream tamamen odaklanmaya yönelik ben ilk başlarda bozuk parayı kafama koyarak başlamıştım nette bi çok püf noktası mevcut araştırırsan sende rahatlıkla yapabilirsinlucid dream yapabiliyosan püf noktalarını söylermisin bide astral seyahat yaptınmı hiç ?
Yaklaşık 1 sene boyunca I-Doserın bi çok dozunu dinledim en çok herkezin korktuğu 'Gate of Hades' dinledim ama videolardaki gibi hissetmedim. Farklı bi dünya Lucid dreama zaten çıkabiliyorum
Asral seyahat hiç yapmadım denedim ama başaramadımda, zaten aralarında pek bi fark yok gibi sadece lucidde yönetebiliyosun. Lucid dream tamamen odaklanmaya yönelik ben ilk başlarda bozuk parayı kafama koyarak başlamıştım nette bi çok püf noktası mevcut araştırırsan sende rahatlıkla yapabilirsin
Küçümsemiyorum da, bu olay sadece odak ve dikkat işi bende başlarda öyleydim. Hiç lucid dream yapmamış biri bile rüyasında olduğunu anlayabilir ve anladığında %90 uyanır. Mesela rüyadayken medyum gibi hissedersin. Bak şimdi şöyle olucak dersin tak öyle olur veya sunu söylüycek dersin tak öyle söyler. Azıcık odaklanmayla hepsini yapabilirsin bence , önce kendine güvenmen ve şartlandırman gerekirsen rahatlıkla yapıyorsun yaptığın şeyi küçümseme insanlar bunu yapabilmek için 1 ay hayvansal hiçbirşey yemiyor bazıları çok zor çıkıyor
uu efe yatmadan önce 2posta at hiç bir şeyin kalmaz he birde
Bildiğin duaları okuyup yat
Hani biri yaşamıştır daha önce ondan şeettim
Eyw ro
Psikologa gittim ama onun önerileriydi işte bu ilaçlar, Eskiden iyi geliyodu şuan bağışıklık kazanmış gibiyim hiç biri etki etmiyor ^^
Cenabet cenabet dua mı okuyacak ?Sonra yukarıdan bir şimşek El ayak yamuk
İzledim de pek alakası yok o hapın yan etkisiydiLimitlessi izledin mi ? Orada Eddie Morra vardı aynı senin gibi gerçeklik ve sanallık arasında gidip geliyordu Sende hap mı aldın
uu efe yatmadan önce 2posta at hiç bir şeyin kalmaz he birde
Bildiğin duaları okuyup yat
Birazcık araştır da önce lucid dream yap daha keyifliAstral seyehat işe yarayan video biliyonuzmu
Psikologa gittim bildiğin
Psikiyatriye gitmişsindir sen.Psikologa git psikolog ilaç vermez
Bir dakka olayı yanlış anlatmışsın adam seni dövmüş baksana kan içinde olan sensin :fky:
Psikoloğa gitmen lazım , acilen.
Yok hocam öyle bi vurmuşum ki iç organları parçalanmış ::ent