ßykha®isma
Üye
Helal olsun vallahi abi yha senı dolandırmayı kimse düşünmez artık xD
Dolandırmasınlarda zaten
Dolandırmasınlarda zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu güzelde herşey çok mükemmel görünüyor gerçek hayatta hiçde öyle değil neden mi :
Ben bu kahramanları çok seviyorum herkes kahramanlık peşinde kafadan birşeyler uyduruyor ne bir kural biliyor ne anayasayı biliyor hep sallamasyon sürekli sallamasyon tüm sorularına cevap veriyorum bakıpda öğren
1-bilişim suçları bürosu açılalı zaten 2 sene oldu hala aktif olarak çalışmıyor ve bize yeterli yardımda bulunamıyor.
RE: İletişim Sayfası
Kimden:Bilişim Suçları (ihbar.bilisim@iem.gov.tr)
Bu göndereni tanımıyor olabilirsiniz.Güvenli olarak işaretle|Gereksiz olarak işaretle Gönderme tarihi: 29 Mart 2009 Pazar 22:46:11 Kime: levent_kirmiziaslan@hotmail.com
Sayın Levent bey
İlgili site linkini verebilirmisiniz
-----Original Message-----
From: levent_kirmiziaslan@hotmail.com
[mailto:levent_kirmiziaslan@hotmail.com]
Sent: Monday, March 30, 2009 12:55 AM
To: ihbar.bilisim@iem.gov.tr
Subject: İletişim Sayfası
Bu msj 4 saat içinde geldi bana bir ihbardan yeterli bi kanıt değil ama yalan borcum olduğunu zannetmiyorum.
2-bu oyunu oynayıpta charını çaldıranların çoğu 18 yaşından küçük yani dilekçe yaz savcılığa ver bilmem ne yap yapamazlar zaten.
şikayet, 15 yaşını dolduran herkes (akıl hastası ve akıl zayıflığı olanlar hariç) şikayet hakkına sahiptir. 15 yaşından küçükler ise "şikayet" etmenin hukuki anlam ve sonuçlarını kavrayabilecek nitelikte iseler (doktor raporu ile kanıtlanır) yine şikayet hakkına sahiptirler aksi halde şikayet hakkı bu kişiler adına velayet hakkına sahip kişiler şayet yok ise vasi tarafından kullanılır.
suç duyurusu ise ayrı bir kavram olup belli bir yaş sınırı yoktur.
3-diyelimki kafaya koydular yapacaklar zaten çoğu çocuk bu oynu ailesinde gizli olarak oynuyor ve para harcıyor.hangi kişi çıkıpta babasına baba 1 senedir tüm verdiğin paraları bilgisayar oyununa harcadım .biride geldi beni dolandırdı der.inanın birkaç manyak dışında kimse söylemez.çünkü babası bir oyun için 1 yılda 300 -400 tl harcadığını öğrenirse aile faciası çıkar.
HERKESİN ÖZELİDİR BURASI BİLEMESSİN KİM NE YAPAR.
NE YANİ HERKES Mİ ÇOCUK BU SİTEDE?
4-öyle savcılığa vermekle iş bitmiyor 1-2 ay dilekçe dosyalarda incelenmeyi bekliyor.sonra mahkemeye çağrılıyorsunuz.mahkeme bazen delil yetersiz olduğunda kanıt arandığında 1 yıl kadar uzuyor (üzgünüm ama türkiye gerçekleri)
Tamam konumla ilgilisi beni karalamaya çalıyorsun resmen bir ilev yapma yapanıda karala ayıptır yaptığın.
5- diyelimki mahemeyi kazandınız.1 senenin ardında dönüp geriye baktığınızda okadar mahkemeye git gel yol parası zamandan ödün vermek derken 200 tl ye önemsiz olduğu olur
Herşey para değildir.Bazen Suçlulara ders vermek gerekir.Sen dolandırını vermessen o gidecek birini daha dolandıracak birini daha.......... böyle gider.
Bencil olmayın.
.
6-senin 150 silkini veren çocuk bence 16- bir yaştadır.adamlara mahkemeye veririm yok asarım keserim diyosun umrunda olmuyor seninki biraz kolay lokma imiş.
Ben öyle birşey demedim.Arkadaşım söyledi kime hitap ettiğine bak.Hiç bir zaman kaba kuvvetle işim olmaz.Burda bahsi geçen 150 silk değil önemli olan birilerine ders vermek
7-bukadar uğraş vereceğine msn üzerinden yapma sadece silkroadmax değil google den araştırın 100 lerce takas aracılık siteleri var.10tl ile 30 tl arasında değişen ücretler alarak aracılık yapıyorlar.ha şimdi biri çıkıp diyecek ki ben zaten 20 tl lik char alacam nasıl aracılık ücreti vereyim .sen silkroadı ananın karnında mı öğrendin ?.mutlaka bir internet cafede gördün bi arkadaşında öğrendin sroyu. demekki etrafında silkroad oynayanlar var git onlarla yüzyüze alış-veriş yap.
BAK gene özele giriyorsun sanane kardeşim insan nasıl isterse öyle yapar.Belki 10-30 TL vermek istemiyor.Bu seni ilgilendirirmi?
8-adamın ip si elinde olsada bişey yapamazsın bi resete bakar.1 ip adresi 1 gün içinde 100 kişi tarafındanda kullanılabilir.
Ya arkadaşım birşey biliyorsan konuş lütfen ya.Bağlı bulunduğun İnterner Servisine ulaşırsan kim ne zaman nerde ne yapmış bu sorulara ulaşırsın.
Örneğin: X vatandaş bir siteye girip herkese küfür etti.
Elinde kayıtların var.Ararsın Servisi olayı anlatırsın olmassa savcılığa gidersin.Savcılık gelir servis 'e elinde resmi belge ile mutlaka servis onu sana gösterir.Bakar adam ordan o saatte bu ipde hangi kişi var.Anında bilgiler sende.Biliyorsan konuş yada sus.
9-adamın ev telefonu ile kişisel bilgilerine ulaşmak mış.okadar kolaymı dediğin mahkeme kararı olmadan kimse ev telefonunu bildiğin adamın kişisel bilgilerini sana vermez veremez.eğerki verirse sen ve sana bilgileri veren memur ayrıca başka nedenlerle yargılanırsınız.(özel hayata taciz gibi birşeydi)
Resmi belgeyle olucak zaten bu biz aksini mi söledik.Belgen varsa alırsın.
10-site yöneticisi(DeSwa) Sait KURT kardeşim sana soruyorum okadar kişiyi savcılığa dilekçe ile şikayet ettin.2 ay geçti bi sonuç aldın mı.?kaç kişi ceza evinde hiç biri.
Bu bana yöneltilmemiş
11-silkroad oynamadan önce 1 değil 1000 defa düşünün eğer paranız varsa takas alım satım işine girmeyecekseniz oynayın.sonra msn den char çaldırınca ortalıkta ağlamayın.
Sözler,ne dikkat et insanların nasıl tepki verdiği seni hiç ilgilendirmez.
12- senin dediğin gibi char satışı illegal değil.ama legal olduğunuda kimse iddia edemez.
Ben iddaa ettim açta o gözlerini bak bir foruma.
söylenecek daha bi sürü şey var ama şimdilik bu kadar yeter.;
Söyle Söyle içinde kalmasın.Her soruya verecek bir cevabımız var.
ne demek bilmeden konuşmayın illegal bi kere al bu da kapak olsun sana zuhahahha bide bilmeden konuşmayın diyo inanmazsanda burdan bakabilrsn joymaxın kendi sitesinden ordan accounta tıkla 5. sayfada char alıp satmak illegal midir diye bir soru var oku bakim ne yazıo JOYMAX.COM - Global Hub of Fun :: Supportimage