Fatal error in sbotmod (cl) auth:harware ID limit exceeded diye bi hata alıyorum çözümünü bilen var mı?
2den çok bilgisayarda giriş yapmışsınız.
serial numaranı yeniden oluşturursan düzelir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatal error in sbotmod (cl) auth:harware ID limit exceeded diye bi hata alıyorum çözümünü bilen var mı?
merhaba ben sbotmod u yenı ındırdım ama SbotmodCL.dll dosyasını acamıorum uygun program yok dıor pc de ne yapmam gerekıor yardım edersenız sevınırım
Aynı sorun bende de var.Bulabildin mi peki?clientles kurdum acıyıorum sagda go clientless falan sönük kalıyor basılmıyor yardım edermisiniz
bugün sbotmod aldım hiç bir hata olmamasına rağmen clientless olarak giremiyorum clientless'i kullanamıyorum çıldıracağım bilgisi olan varmı
iyi günler . ya bu sbotmod windows 8 de çalışmıyor mu ? sönük kalıyor clıentless secenegi ?? lutfen yardım edınn cıldırcammm :Ssbotmod'da yapılan en büyük hata dosya olayı,
1-Klasor aç sbotmodu içine at.
2-açtığın klasorun içine klasor aç (örn:sbot1) buraya sbotu atıyosun
3-buşekilde kullanıyosun sorun çözülür diye düşünüyorum hatadan pek bahsetmedin ama
zaten sbotmod umun suresı var hatta bu sıteden uzattırıyorum hep ama calısmıyor wındows 8 de . sonuk kalıyor clıentless tusu . ve wındows 7 ye format atınca duzelıyor ? okudugum cogu yerde de wındows 8 calıstırmıyor sbotmodu dıye gordum ve sbotmodun kendı sıtesınde de calıstıran ısletım sıstemlerınde wındows 8 yok . pekı sız nasıl calıstırıyorsunuz anlamadım ayrıyetten bırsey mı yapmak lazım . ben 1 tam 1 senedır bunu arastırıyorum ve hıcbısey bulamadım bunla ılgılı ?windows8 uyumludur satın alırsanız kullanım için uygundur.
Şu linktki dosyayı indirerek açabilirsiniz
FreakShare - Easy One-Click File Hosting
İndirmek için tıklayın.