gecemen
Daimi Üye
1. Çar Kasılırken Giant Çıkıyo Önce yancıları kesmesi Gerekirken Ginata Dalıyo Yancılar Çoğalıyor ve Çar Yatıyor Nasıl Düzelir ?
Cevap : Stay at same mob until it's dead işaretli ise işaretii kaldır. vurduğun atak skili sekiyorsa belli bir alandaki mob sana yaklaşır.
2.Hp % .. Kadar Düşünce Şu Buffu Bas Seçeneği Yokmu ?
Cevap : Buff skillerini eklediğin yere tıkla "buffs in emergency" i bul oraya basmasını istediğin buff ı ekle, örnekte olduğu gibi ben sadece bless i eklemişim wizard char için sen istediğini eklebilirsin bufflardan.
3.Giantlardan Uzak Dur Seçeneğini Etkinleştiriyorum Ama Halen Uzaklaşmıyor.
Cevap : sen alan skili kullanıyorsan mob senden hiç uzaklaşmaz. vurmaya devam eder. atack prefences kısmı resimde göster gibi olursa bir sıkıntı olmaz gibi. ancak dediğim gibi alan yani çevre ye etki eden skilleri kullanmıcaksın.
Bota Yeniyim Detaylı Açıklama olursa Sevinirim
Teşekkür Ederim Umarım Olur Sizler Sayesinde Sbotuda Çözdüm Maxigame Kurucularınada Ayrıca Teşekkür Ederim Çok yardımlarınız Dokunuyo Bana :shm:
----------
bende girebiliyorum ama sürümün b si değil a sı gözüküyor bende
multi clienti nasıl açıcam dun açıyordu
birde itemleri yine ayarlamama rağmen ne çantadakileri nede pettekileri satmıyor neden olabilir ? diğer soranlara cevap hep kontrol et olmuş ben hep ayarladım
Settings Bölmünde Pick Setings Kontrol Et