Ati
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 13 Eyl 2009
- Puanı
- 32
Yararlı Bir konu olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[17:13:19] * Login successfull, have fun
[17:13:41] [SBotMod] Successfully started up!
bunlar yazmakta ama sbotmod.dll acarken durmadan Cll hatası veriyor ve oyuna giriş yapıyorum go clientless modu etkin degil
go clientless butonu etkin mi degil yoksa basinca bisey olmuyomu ?
go clientless butonu etkin değil
Chara girdim ama etkin olmadı [17:13:41] [SBotMod] Successfully started up! bu yazıyı yazdı :S abimden aldım süresi bitti galiba .s
Çara girdikden Sonra Etkin Oluyor
Çara girdikden Sonra Etkin Oluyor
zaten chara giriyorum start training bile dedim ama buton aktif olmuyor
Failed to create a status bar. (error 1407: pencere sınıfı bulununamadı.) hatasını alıp sp3 ü kaldırmaya çalışan ve Program ekle kaldırda windows service pack 3 ü arayıp bulamayanlar bende bulup kaldıramadım ama windows un sitesinde kaldırmak için şöyle bi seçenek daha var. C:\WINDOWS klasörünün içinde $NtUninstallXPSEPSCLP$ diye bi doysa var onun içinde spuninst.exe i çalıştırıp ileri ileri dediğiniz sp3 silinmiş oluyo sanırsam eğer işe yararsa teşekkür edin yeter ^^
Failed to create a status bar. (error 1407: pencere sınıfı bulununamadı.) hatasını alıp sp3 ü kaldırmaya çalışan ve Program ekle kaldırda windows service pack 3 ü arayıp bulamayanlar bende bulup kaldıramadım ama windows un sitesinde kaldırmak için şöyle bi seçenek daha var. C:\WINDOWS klasörünün içinde $NtUninstallXPSEPSCLP$ diye bi doysa var onun içinde spuninst.exe i çalıştırıp ileri ileri dediğiniz sp3 silinmiş oluyo sanırsam eğer işe yararsa teşekkür edin yeter ^^