Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen sus bikerem yeşil olmuşşun hemen artizlik yapceksın dimeeZafer Ben Seni Hiç Özlemedim AmaAleyküm Selam Hoşgeldin
![]()
Bende iyiyim teşekkür ederim Mehmet. :shm: Avatarında şekil hani :entAleyküm selam; iyiyiz hamd olsun.Sen nasılsın :tndr:
Bende iyiyim teşekkür ederim Ufuk, görüyorum zaten sosyal ağlardan :eat:Aleyküm Selam.
İyiyim Çok Şükür Seni Sormalı ?
Sen sus bikerem yeşil olmuşşun hemen artizlik yapceksın dimeeŞaka yapıyorum tabikide, hayırlı olsun ayrıca başarılar dilerim.
----------
Bende iyiyim teşekkür ederim Mehmet. :shm: Avatarında şekil hani :ent
----------
Bende iyiyim teşekkür ederim Ufuk, görüyorum zaten sosyal ağlardan :eat:
Sorma ya Zafer'cim şefim oldu ondan habersiz iş yapamıyorum, kuş uçurtmuyor :gf:
Ooow çok sert. :shm:Yeşilde Olsak Kırmızıda İnsalığımız Aynıdır![]()
Teşekkür ederim bende iyiyim dediğin gibi okul git gel. Vizelerin iyi geçmesi dileğimle, görüşürüz :shm:Aleyküm selam hoşgeldin , vizeler felan takılıyoruz sende iyisindir inşallah![]()
Yok yok yapmaz öyle şeyler. :shm:Sorma ya Zafer'cim şefim oldu ondan habersiz iş yapamıyorum, kuş uçurtmuyor :gf:
Artise Bak Sen Facebookta Öyle Demiyorsun Ama![]()
Zafer hoş geldin nasilsin ?
kalicimisin artik yoksa yine karabatak misalimi![]()
Aaaa bana diyene bak. Barış seni burada görmeyeli yıllar oldu desem doğrudur herhalde :shm:Selammmm Zafer ya aylardır girmiyorsun, nerelerdesin? [emoji16]
Teşekkür ederim Beratcığım bende iyiyimEyvallah Zafercim sen nasılsın iyi misin ?