• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Silah Değiştirme Buff Ayarları ve Devil Spirit Kullanma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALYANS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hepsini yapıyorm olmuyo bana ayarlı bir bot yollarmsınız

Ayarlı bir bot nasıl oluyo anlamadım? Senin çarına girip senin için ayarlarını mı kaydedelim?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
@ergin82
Ayrıca konuya not olarak skiller uplandıgında ''refresh all used skill'' e basılıp skillerin yenilenmesini belirtirsen yasanan hataların azalacağını düşünüyorum. Saygılar :)

Nedir bu ya pt deki adama buff basamayacaksak ne anlamı kalıyor bot kullanmanın ben şimdi warriorum painleri ve screenleri diğer adamlara basamayacakmıyım ?

bot kullanmak sadece 2 tane buff basmak mı oluyor? botta dünya kadar özellik var. biride olmayıversn. çok istiyosan kıyarsın paraya alırsın paralı botlardan basarsın buffunu

Bedava bot varken para neden vereyim kardeşim ? 2 side aynı riske sahip 2 sininde banlanma oranları aynı. Sen herhalde paralı botun risksiz olduğunu sanıyorsun. Ayrıca benim charım warrior ve buff basmak varken neden atack yapayım adamlar deli gibi warrior arıyorlar buff için ;)

diyormki buff basmak istiyosan paralı bot kullanıcaksn. yok almıycam diyosan böyle devam ediceksin;) ayrıca bana ban riski konusunu hiç anlatma. neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorm;)

+

ban riski olayına neden girdin onu da anlamıs değilim. söylediklerimle ne alakası varsa..

Son düzenleme:
Ya saçma saçma konuşma arkadaşım önceden basan buffu şimdi niye basmıyor ? Yeni mi eklendi bu özellik.

Ya saçma saçma konuşma arkadaşım önceden basan buffu şimdi niye basmıyor ? Yeni mi eklendi bu özellik.

Asıl saçmalayan sensin ama farkında değilsin ;) Çok şikayetçiysen iBottan basıcaksın parayı alıcaksın sbot.

Arkadaşım bu meret önceden basıyordu buffları şimdi niye basmıyor benim sorum bu paralı botla ne alakası var.

ne buffu ne basması? kafan mı iyi senin:D başka bi botla karıştırdın heralde sen bunu. git mbot bölümüne onda var bu özellik

----------

Arkadaşım bu meret önceden basıyordu buffları şimdi niye basmıyor benim sorum bu paralı botla ne alakası var.

uydurma arkadaşım. ibot sadece kendine basılan buffları basabilyor. o dediğin özellikler hiç gelmedi

Ya kardeşim önceden bard charımdada millete basıyordum buffları warriordada basıyordum nasıl yoktu kafanmı iyi ? :S

Ya kardeşim önceden bard charımdada millete basıyordum buffları warriordada basıyordum nasıl yoktu kafanmı iyi ? :S

evt kafam iyi. ama botta olmayan özelliğe var diyecek kadar değil
tmm eglendik güldük ama artık ciddi oalrak söylüyorm bak. ibotta partideki diğer charları seçtirip onlara buff bastırabileceğin bi özellik yok. ve hiçde gelmedi öyle bi özellik. aslında var ama yok işte. yani şu bölümdeki rehber konuları biraz incelesen resimlerden bile anlarsın zaten. ayrıca birçok konuda da söylenmiştir olmadıgı

Bende ibotu ne zamandır kullanıyorum. Party üyelerine buff basma özelliğini hiç görmedim. Sen başka botla karıştırıyosun galiba.

Baya bi güldüm yani :D

Botu yapanı mahkemeye verelim olan özelliği nasıl kaldırır millet nasıl warrior bufu basacak, bunu yapmaya hakkı var mı he ?

Geri