Nartive
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 2 May 2010
- Puanı
- 50
Türkiye’de bir dönem çok talep ve ilgi gören Silkroad Online adlı online rol yapma oyununun, Kore’de yayılan bir dedikoduya göre durumunun kötüye gittiği kulağa gelen haberler arasında. Durumunun kötüye gitmesi; popülerliğini yitirmesi ve yeni nesil oyunların kurduğu üstünlük olarak yorumlanırken , Joymax Yönetim Kurulu Başkanı Chan Woong Jeon sessizliğini korumaya devam ediyor. Yapım ekibindende herhangi bir açıklama gelmiş değil. İlerki zamanlarda netlik kazandıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Kaynak : http://izmirdenhaberler.com/silkroad-online-iflasin-esiginde/
Yorum : Ne kadar doğru ne kadar yanlış bir haber bilemiyorum fakat silkroad aslında yeni nesil oyunların kurduğu üstünlükten dolayı değil joymax'ın kendi kafasızlığından bu halde . Bir zamanlar oyuna girmekte zorlandığımız , 7/24 oynadığımız bu oyunu kimse hiçbirşeye tercih etmezken şimdi nolduda herkes kaçtı ? Bunun yeni nesil oyundan çok joymax'ın oyunu zorlaştırması , para gözlülüğü , insanların becerileriyle değil paralarıyla üstünlük kurabileceği bir oyun haline getirmesi sonucunda bugün bu halde . Ha birde ecsro çıkınca öteki private'lerede yol açıldı çoğaldılarda çoğaldılar. Peki neden private'lere kaçtı insanlar ? Daha kolay , daha cazip olması tabi. Aslında isro'dada beklediğimiz şey buydu . Biraz daha insanlara cazip gelicek yenilikler olsaydı bugün hala silkroad oynardık . Ya da hiç açtırmıyacaktı bu private'leri . Ha şu da varki silkroad oynayanların çoğu bende dahil , çevremdeki sro'cularda dahil çoğumuz private server'larda takılıyoruz . Aslında isro cazip hale gelseydi bugün bu privatelerin hiçbiri açılmıyıcaktı . Ha illaki exp rate , sp rate 'le oynasınlar demiyorum . Cazip hale getirilebilecek birçok yöntem vardı ama iş işten geçti artık . Arkadaşlar sizde fikirlerinizi paylaşabilirsiniz .