IMLEGEND
Aileden
Yeni çıkacak,Çıkması beklenen ve Çıkmış olan oyunların tanıtımını yapıp, kendi görüşlerini aktaracak kişilerdir.
böyle olması gerekli sanırım
görüş meselesi ama
yapıyoruz zaten bkz: oyun inceleme tanıtım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni çıkacak,Çıkması beklenen ve Çıkmış olan oyunların tanıtımını yapıp, kendi görüşlerini aktaracak kişilerdir.
böyle olması gerekli sanırım
görüş meselesi ama
Siz etrafınıza at gözlükleriyle bakmaya devam ettikçe içinde bulunduğunuz çukurdan asla çıkamayacaksınız.
Bir vsro'cu ortaya lafı atıyor sizde inanmak için hazırda bekler gibi o saçmalığa itibar ediyorsunuz.
Joymax resmi oyun şirketidir ve Silkroad'ın konsepti 2003ten önce yani betadan önce bile belliydi. Hani siz diyorsunuz ya eu karakterler geldi silkroad bitti zaten karakter çeşidinin artacağı çoktan belli olan bi oyunu kötülemeye çalışmak zekice bir davranışmı?
İstediğiniz kadar kötülemeye devam edin hiçbirşey değişmeyecek Silkroad günlük ortalama 72bin oyuncusuna hizmet vermeye devam edicek.
burada kimsenin olaya at gözlüğü ile baktığı yok kardeşim konu açılmış fark ettiysen yazılan kaynakta da belirtildiği gibi yayılan bir dedikodu ya göre deniliyor ve konuyu açan arkadaşımız yorumunu da eklemiş kimsenin bir kısmı yada şirketi kötülediği yok herkes fikrini özgürce ifade ediyor yorumunu atıyor hepsi bu. Günlük ortalama 72 bin oyuncusu ile hizmet vermektedir diyorsun bir çok insanın ve hatta büyük kitlelerin oyunu bıraktığı aşikar. Amacım tartışma çıkarmak değil ama bu uslüp neden onu anlamadım
O mesajımı sadece bu konu için değil,genel anlamda olması adına yazdım ve vsro ortaya çıktığından beri heryerde joymax'ı kötülemeye çalışıyorlar mesajım bunun içindi.Merak etme bırakanlar bir kaç ay sonra geri dönüyor
Bizim milletimiz hep aynı zaten bunu isroda da gördük diğer private serverlarda da oyun yöneticileri ne yapsa suç mutlaka bir kesim beğenmiyor
Peki Güzel Birşey Sorcam Kazandığını Kazandı Peki Neden Hala Kazanamasın ? Neden İyi Bir Gelir Getiren Oyunu Kapatsın ?
Ne kadar zor olursa olsun ben oynamaya razıydım taaki + basmanın parayla olduğunu öğrenene kadar resmen para yatırmazsan ezik kalacaksın oyunu oynamanın bir anlamı olmayacak diyorlar
Zamanında baya eskiden silkroad 2nin çıkacağı haberi zaten vardı fakat böyle değildi ismin alınm ası şeklinde grafik ve geliştirilme söz konusuydu şu şekil örnekle fire nukesinin çimleri yakması canlı map tarzında.
editör sanmış
Forumun en Yakışıklı Editoru olduğun için