Captain Meta
Aileden
Oyuna başlayacakların aklında soru işaretli kalmaması amaçlı bilgilendirici bir konudur hediyeler,oyun durumu,sistemi hakkında genel bir bilgilendirmedir oyunu beğenip oynamak isterseniz guild linkimiz.
Guild Link: https://www.maxigamerz.com/f660/silkroad-r-toplaniyoruz-marvel-211259/
Oyunda sarj sistemi bulunur peki nedir bu sarj sistemi? Öncelikle sarj saat 18:00'da fullenir ve oyunda olduğunuz her süre sarj işler oyunda olmadığınız her sarj saati ertesi güne belirli bir kısmı devreder.
Sarı sarj: Günde 8 saat %100(tam olarak) exp alırsınız.(18:00~02:00)
Kırmızı sarj: Sarı sarj bittikten sonra gelir 4 saat normalin %50 altında exp alırsınız.(02:00~06:00)
Gri Sarj: Kırmızı sarj'dan sonra gelir ve exp alamazsınız görev yapamazsınız item ve gold düşmez.
Oyunda toplam 12 saat kasabilirsiniz fakat Premium açık ise exp ticket süresince %100 olarak exp alabilirsiniz.
Daha fazla kasmak istiyorum onun içinde şöyle bir sistem mevcut sarj komple bittiğinde sabah 06:00'da oyunda online olup 12:00'a kadar oyunda bırakır iseniz birşey yapmanıza gerek yok isterse köşede otursun isterse stall kursun 06:00~12:00 aralarında 6 saat online olduğu için 12:00'dan sonra 5 saat %100 sarj gelir tekrar 1 saat ise %50 zaten bittiğinde sarj resetleniyor yani bu özellikle beraber toplamda 18 saat kasabilirsiniz.
13 saat girmezseniz %50 daha fazla exp veren 15 dakikalık batarya açılır.
Oyunun akışı hakkında oyun İSRO'dan farklı olarak başlangıçta bazı itemler vermektedir;
28 Günlük 1 Adet Premium PLUS
28 Günlük 1 Adet Grap Pet
7 Günlük 1 Adet B Grade Devil Sprit
50 Adet Reverse Scroll
50 Adet Instant Scroll
50 Adet Token Return Scroll
50 Adet %100 Speed Scroll
Oyun expleri İSRO ile aynı olmakta ancak premium büyük kolaylık sağlamakta.
Oyunda 1-70 arası gold,item düşmemektedir gerekli tüm itemleri 1-70 'SOS' olarak npc'den ücretsiz alabilirsiniz.Dilersenizde 1 - 70 arası Moon -Sun itemleri token karşılıgı NPC'den alabilirsiniz.
Potlar npc'de ücretsizdir pot sevileri şöyle belirlenir.
1 - 20 Level [Small]
20 - 30 [Medium]
30 - 40 [Large]
40 - 50 [Large]
50 - 70 [X-Large]
Oyunda yerden 1 - 70 arası Lv 'Token' adı verilen her townda farklı olan bir item düşmekte coin tarzı bu token ile özel NPC'den 1 - 70Lv Moon - Sun itemleri alabilirsiniz veya çeşitli Vigor,Horse tarzı şeyler.
Oyunda sadece başlangıçta değil ilerleyen leveller'de bazı itemler verilmekte;
Lv 10 20% Damage Increasing/Absorption Scroll x5
Lv 20 60% Resurrection Scroll x5
Lv 30 Skill EXP Booster (%100) 1 saat x5
Lv 40 EXP Booster (%100) 1 saat x5
Lv 50 Scroll of Stat restore (Lv 1-100) x1
Lv 60 EXP Booster (%100) 2 saat x5
Lv 70 Inventory Extension Item x1
Lv 80 Premium Gold Time Plus x1
Lv 90 %100 Resurrection Scroll x5 / EXP Booster (100%) 2 saat x5 / Stat Recall x1
Lv 100 Scroll of Stat restore (Lv 1-100) x1
Yine oyunda eklenmiş bir özellik olarak yeni bir Quest sistemi bulunmakta 'Karakol' sistemi değişik ve çok çok fazla exp veren görevler bulunmakta tabiki yine 1 - 70 arası görevler yapmanızı şiddetle tavsiye ederim yeri geliyor 50 exp veren görevler oluyor.
FGW sistemi yine yeni eklenmiş bir 'Faded Bead' bunlar Forgetten World'de her uniqueden 4 tane çıkmakta ve kullanıldığında rastgele bir SP vermektedir en az 200 olmak üzere 200k'ya kadar vermekte(Tek seferde 10K kastım) çokta kolay koleksiyon kitabı çıkmakta ben seriyi tamamladım 3-5 gidişte.
CTF ve battle arena dolu dolu geçmekte gelen expi saymıyorum bile.Free taxi fazlasıyla mevcut Ong,Penon,Karra olarak.
Aklınızda takılan soru olursa sorabilirsiniz.
Son düzenleme: