dark54
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 30 Tem 2016
- Puanı
- 1
varmı halen oynayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncellikle Selamun Aleyküm Biz bu oyunu yıllarımızı verdik okuldan kaçıyorduk sro oynayabilmek için bu oyunu amerikalılar *** etti eskiden pvp alanı jangandı adım atacak yer yoktu oynadık geçti oyle boyle geçen yılda diğer yılda oynadık sronun verdıgı zevkı hıc bır oyundan almadım bugune kadar pişman değilim emek harcadım helal hoş olsun şimdide başlamak istiyorum charlarım var 115 105 120 lik ama suan serverlara gırmıyor Bende Dedim Silkroad r ye başlıyım diyorum değermi o eskı gunlerın zevkını verırmı tekrardan...
O eski tadı hiçbirzaman vermez ama bende bu yaz başladım eskisi kadar olmasada zevkliydi . Ayrıca Cihan abi ve Kerim abide yardımcı oluyorlar sağolsunlar . Ben sınavlar nedeniyle bıraktım ama yazın tekrar başlayacağım . Private server oynamaktan iyidir . Çünkü başlıyorsun kapanıyor veya beğenmiyorsun veya başka bir sebep her neyse bi türlü tutunamıyorsun ama Silkroad-r 'ye tutunabilirsin .Öncellikle Selamun Aleyküm Biz bu oyunu yıllarımızı verdik okuldan kaçıyorduk sro oynayabilmek için bu oyunu amerikalılar *** etti eskiden pvp alanı jangandı adım atacak yer yoktu oynadık geçti oyle boyle geçen yılda diğer yılda oynadık sronun verdıgı zevkı hıc bır oyundan almadım bugune kadar pişman değilim emek harcadım helal hoş olsun şimdide başlamak istiyorum charlarım var 115 105 120 lik ama suan serverlara gırmıyor Bende Dedim Silkroad r ye başlıyım diyorum değermi o eskı gunlerın zevkını verırmı tekrardan...
O eski tadı hiçbirzaman vermez ama bende bu yaz başladım eskisi kadar olmasada zevkliydi . Ayrıca Cihan abi ve Kerim abide yardımcı oluyorlar sağolsunlar . Ben sınavlar nedeniyle bıraktım ama yazın tekrar başlayacağım . Private server oynamaktan iyidir . Çünkü başlıyorsun kapanıyor veya beğenmiyorsun veya başka bir sebep her neyse bi türlü tutunamıyorsun ama Silkroad-r 'ye tutunabilirsin .
Her zaman bekleriz koç.
güncel resim at kanka
%59 exp var Lv 109