Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden MarveL olarak oynamıştık ama ekip fenaydı 40/50 30'unda Pre vardı çok sağlam başlamıştık sonra herkes oyunu bıraktı nedense..
Eskiden MarveL olarak oynamıştık ama ekip fenaydı 40/50 30'unda Pre vardı çok sağlam başlamıştık sonra herkes oyunu bıraktı nedense..
Arkadaşlar yakında oyuna 15 DG geleceğini tahmin ediyorum. Ayrıca konuda güncel kalsın diye yazdım
Silkroad-R de çok lag var ya nasıl oynancak
Sunucular Kore de olduğu için sunucudan kaynaklı sanıyorsam. Buna çözümü şirketin üretmesi gerekiyor bize de bir sorun yaşıyor isek onlara iletmeye çalışmalıyız.
Ben şu aralar çok açık olamıyorum karakterde, sadece görev videosu hazırlamak için yapıp çıkıyorum sonra render ve altyazı ile biraz vakit geçirdiğimden girip 1 2 saat oynamak pek nasip olmadı.
Bu sorun ile ilgili ufak bir video hazırlamanı rica ediyorum. Şirkete iletelim sorunu.Girdiğim gibi karakteri hareket ettirmek de bile zorlandım. Çok içler açısı bir durum. Kasma olayı çok fena
Bu sorun ile ilgili ufak bir video hazırlamanı rica ediyorum. Şirkete iletelim sorunu.
Adam gibi bir pvp server bulamadık, nasıl hacım Sro-R Globalden farkı ne
Selamun Aleykum Hades Serverınden iyi oyuncular varsa tanısalım ro
Thebes de başladım nick: 1TurkVar Acadmy için pm atın.
Arkadaslar ne oluyor anlamadım bir ekran kartı yandı şimdide ekran gitti arkadas nazarmı ediyorlar anlamadim :fpalm insaAllah kısa süre içinde geri dönüş yapacağım.
----------
Hacı hadese başla bence çünkü biz oradayız. (Globali diyorum)
Hades'te çok silk yedirmek gerekmez mi yav Kasmak için.