lora46
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 1 Tem 2009
- Puanı
- 0
ekliyor dbye ama sql kastı :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi yerde bi kayma var ondan yapismiyorBen Skill Group Azdı Diye ellerimle ekledım ama RefSkıll Cok Ekliyemıyom bana Düzgün olanı lazın Sen bi yardım et Senin Notepad Düzenlıyomus Onu Metin belgesine upload et bende yaralanam
----------
RefSkıll'e Skıllerı Kopyala Yapıstır yaptım ve Aldıgım hata Assagıdaki Resim Bundan Nasıl Kurtulurum.
Ben birşey bilmiyorsam konumdan cikarmisin paylaştigim şeyi dbne eklemeye calişma o zaman ? arşivimde bulunan birşeyi paylaşiyorum yine suç bidaha bu forumda bişey paylasirsam buda bana ders olsun.ya bu admaın birşey bildiği yok hacı copy paste sırf ben bunu meliksahın swsinde gördüm galiba adam mis gibi anlatıyordu fırat elmasla birlikte
Sizin gibi insanlara yardim etmem ben herşeyi bizden bekliyorsunuz kendiniz cabalayip yapin yapamiyorsanizda baskasina suc atmayinSil ya allahım biliyorsan yardım edersin çünkü bilmiyorsun
ya bu admaın birşey bildiği yok hacı copy paste sırf ben bunu meliksahın swsinde gördüm galiba adam mis gibi anlatıyordu fırat elmasla birlikte