FireLeader_
Banlanmış Üye
Tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sro_R de exp rateler İsroya göre yüksek mi ? Yoksa aynımı ?
Bir de şunun bilinmesini isterim öle esksi gibi charı oyuna koyup amele gibi kasmam günde ortalama 6 7 bilemedin 8 saat bota bırakırım.Gece pc 'yi eskisi gibi asla acık bırakmam.
Şimdi buna göre 120 lvl ne zaman görğrğz ?
1-2 sene sürer yine
Şu joymax ta oyun seviyesini insanların seviyesine getiremedi.Bot bile yetişemiyor artık.
Şu joymax ta oyun seviyesini insanların seviyesine getiremedi.Bot bile yetişemiyor artık.
Bir de şunun bilinmesini isterim öle esksi gibi charı oyuna koyup amele gibi kasmam günde ortalama 6 7 bilemedin 8 saat bota bırakırım.Gece pc 'yi eskisi gibi asla acık bırakmam.
130 updatesi ile çoğu şeyi ekledi adamlar oyuna taş çatlasın şubatta 130 a kasıyor olacağız
Yapma etme 120 olamadık daha130 updatesi ile çoğu şeyi ekledi adamlar oyuna taş çatlasın şubatta 130 a kasıyor olacağız
DAah 120 kasamadık ki
sro r de 8 char açsak ; 2 wiz 2 bard 1 cleric 1 warrior 1 s/s 1 bow başlangıçta plus veriyor plusuda bassak 1 ayda kaç oluruz? günde 8 saat kasma ile
4 ayda 120 mi mi oldun yuh. sen sro-r yi kötülüyorsun resmen 2 bucuk 3 ayda 120 oldum la ben sen 2 mob kesip samarda gezenlerdensin
Görev sistemi çok değişik Sro - R de bende geceleri acık bırakmadan solo kastım çarımı 4 ayda 97 oldum görev sistemi ile çok kolay kasarsın