CorleonMAFIA
Aileden
elektirik yoktu yeni geldi gir
30 oldum. Senle şu bot işini konuşalım birde guild.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elektirik yoktu yeni geldi gir
30 oldum. Senle şu bot işini konuşalım birde guild.
Dostlarım şimdi indiriyorum oyunu, istediği kadar zor olsun. Gerçek silkroadcı zoru seçer. Özlüyoruz eski günleri... Başlıyoruzz!!
Hala mı silkroad
Bu arada LegendM ismi yasaklı kelime olmuş galiba o yüzden v50 yi açamadım böyle yaptım. Selam millet
Sro-r de benim bir okçu vardı hangi server hatırlamıyorum. İndirdim silkroad şimdi bakıcam. 1,2 gün oynayıp içindekileri veririm size.aselam
Sro-r de benim bir okçu vardı hangi server hatırlamıyorum. İndirdim silkroad şimdi bakıcam. 1,2 gün oynayıp içindekileri veririm size.
Önemli olan işlevi corn
Arkadaşlar ben şimdi çin ırkından açacağım. Bu bir gerçek fakat şimdi 4 build açabiliyorsak tereddütte kaldım. En iyi iş gören build nedir ki acaba? Biliyor musunuz, fikriniz var mı?
Sun Swordumuda sonunda taktım
Sun takmak için yerdeki şeylerden toplamamız gerekıyor dimi? Bende 13 ünde sınavlarım bitiyor şuan 30 lv ama bitince direk salıcam bota. Pre yi de o zaman basayım diyorum
Nostalji yapmak amacıyla Silkroad-R indirdim char açtım, bakalım eskisi gibi keyif alabilecek miyiz. Eskisi gibi küfürbaz ergenlerle mi dolu oyun yoksa CottonCandy irtibata geçelim oyunda server Merv.
küfürbaz ergen değilde zaten Türk oyuncu ya çok rastlamıyorsun. Herkes işinde