Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu ayarlar sekmesini nerden bulabilirim? 1 tane buldum ama senınki gibi değil
verdiğim linkten mi indirdin ?
smartrami açınca git tuşunu goruyormusun. goruyorsn hemen solunda
gamebooster bazen gerekli şeyleri de kapatıyor. gerçi neyi kapatacagını seçeblyorsun ama zaten pek bi fark ettirmiyo gamebooster. oda açılışında bir kere ram clean yapıyo.kullananlar o yuzdn etkili oldugunu dusunuyorArkadaşlar Birde Game Booster i yükleyin Oda Gereksiz Programları Kapasın Tadından Geçilmez
Bişey sorucam ben bunu uzun süredi kullanıyorum ama şimdi bişeyi merak ettim ben bun açtm ekranı alta aldım bu kendi otomatik ram temizliyor mu yoksa illa benim derin temizleme veya akkıllı temizleyeme tıklamam mı gerekiyor ?
Şuan programı kullanalı 12saatten fazla oldu ve faydasını tam olarak görmeye başladım. 7 client açık 7gb ram yiyordu normalde ve şuanki ram kullanımım sadece 3,5gb. Sro başına 30-50 arasında yiyor.win7 kullanıyorum işe yaramaya başladı galiba. 7 tane sro açık. 1,5gb ram azalttı ilk 5dk içinde. şuan 5,3 gb tam kullanıyor. cpu kullanımı %5 idi %10a çıktı ama sorun değil o kadar olması. bir de bu programın smartram dışında tam ayrıntılı kullanımını nereden öğrenebilirim? son olarak teşekkür edeceğim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
win7 kullanıyorum işe yaramaya başladı galiba. 7 tane sro açık. 1,5gb ram azalttı ilk 5dk içinde. şuan 5,3 gb tam kullanıyor. cpu kullanımı %5 idi %10a çıktı ama sorun değil o kadar olması. bir de bu programın smartram dışında tam ayrıntılı kullanımını nereden öğrenebilirim? son olarak teşekkür edeceğim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
Kaç saattir açık sro_client hala 750 bin kullanıyor
60.000KB kasan ibot clientlessleri(6-7 tane açıyorum) her birini 6.000kb a kadar düşürdü ancak sro_clientte bir değişiklik olmadı 500.000 kasar client hala aynı