pureLove
O değil arkadaşım dur çarı öldüreceksin, ilk sayfada sağda training statistic var onun altındaki reset stats tıklayacaksın (ibot)
Arkadaş S-BOTtan bahsediyor herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O değil arkadaşım dur çarı öldüreceksin, ilk sayfada sağda training statistic var onun altındaki reset stats tıklayacaksın (ibot)
Abi normal facebookdan gözükmüyomu illaki 0.face mi olucak ?
Abi normal facebookdan gözükmüyomu illaki 0.face mi olucak ?
Bilmem genelde ben sro hiderler kapıyom clientleri facede dolaşıyomda
zaten aynı değilmi
Genel olarak anlatıyım.Konuya sonradan soru-cevap şeklinde eklerim.
- Sadece 0.facebook.com danmı bakabiliyoruz ?
Tabiki hayır Güncelleme için kullanıdığınız hesabın duvarına hertürlü yoldan bakabilirsiniz.
- Bilgiler gelmiyor ?
iBot örneği üzerinden ;
iBotu açtık karaktere girdik kasıyor değilmi. iBotu hide veya minimod yapmadan önce [ Bot seçim yeri varya.Oradan tekrar iBot'u seçelim] Ardından çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için [Test ibot] butonuna basalım. Düzelecektir. Ayrıca facebook'a gönderim yapmıyorsa hesaptan logout yapıp tekrar giriş yapalım. Herhangi bir sorun olduğunda [ Bot seçim yerinden tekrardan seçin. Üzerinde 'tik' varsa bile tekrardan tıklayın]
SBot ve mbot içinde aynı şekilde [ Bot seçim yerinden tekrardan seçin. Üzerinde 'tik' varsa bile tekrardan tıklayın]
*** Sbot için ayrı bir güncelleme yapacağım zaten arkadaşlar.Sbot çalışıyor ama hatalar olabilir bazen.
Burada dikkat edilmesi gereken nokta Bu işlemleri yaparken BOT PENCERESİ'nin Görünür olmasıdır. Test ettikten sonra bilgiler doğru bir şekilde gözüküyorsa gizlenebilir.
Son olarak Return çekmek ile ilgisi yoktur.Boşu boşuna vakit kaybetmeyin
ilk önce hangisini gizliyelim ?
Bilgiler doğru okunduysa ; farketmez.
Bilgileri doğru okuyor fakat hidelediğimde Faceye yazmıyor.
Bu programı sadece "minimize" işaretlediğim yerden gizleyin.
aynenHer şeyi tam olarak yaptım ama bi türlü bilgileri okutamadım.. test ibot a tıklıyorum ama bilgiler gelmiyor..